Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14425918 www.bgdnes.bg

Тихомир спасява Емили от зандана

Приятелят на Тротинетката си продава мотора, за да плаща на адвокат

"Сбогом, Yamaha R-1, наложи се да те продам...", написа тези дни в социалката си Тихомир-Мелиса Рангелов, най-близкият приятел на Емили Тротинетката. Бившият културист и участник във "Фермата" поясни, че мощната машина му е била подарена за рождения ден в началото на май.

"За съжаление, когато в живота на човек се случат такива неща и твой много близък влезе в болница или затвор, ние сме принудени да продадем това, което е най-ценно за нас", споделя още ексатлетът.

Реклама

Тихомир се е решил на тази стъпка, за да финансира съдебните перипетии и разходите покрай скандалното блонди, което от близо два месеца търка наровете в ареста на Второ РПУ в Пловдив заедно с Петко Чеченеца и Тошо Куката заради клипа им с гаврата над 20-годишния младеж със специални образователни подробности Денислав Делчев.

"Моторът ми беше последното нещо, което бих продал, но случката с Емили го наложи. Просто нямаше как. По-натам ще си вземем нов, живот и здраве, ако всичко е наред...", зарече се любимият на Емили Тротинетката.

Рангелов благодари на младата българка Димана Петрова, живееща в чужбина, която се е специализирала в изображенията на самолети, кораби, автомобили и мотоциклети. Именно тя е обезсмъртила байка на Тихомир-Мелиса на цветна рисунка и му я е подарила за ЧРД. На нея моторът на бившия културист грее в яркочервено, но вече само като кратък спомен за щастливия им период с Емили преди задържането й.

Тихомир и другата му близка приятелка, с която дори планират сватба през септември - 30-годишната софиянка Елизабет, се преселиха преди 20-ина дни във Варна в апартамент, собственост на баща му. Тротинетката, бившият културист и Елизабет живяха заедно близо половин година като "любовна триада" на квартира в столичния квартал "Стрелбище", но бяха принудени да я напуснат, защото хазаинът искал да продава имота.

Четете още

Тихомир-Мелиса: Нарочно са блъснали Емили!

Тихомир-Мелиса: Нарочно са блъснали Емили!

Емили с тротинетката: Заминавам пеш в Букурещ да свалям културистки

Емили с тротинетката: Заминавам пеш в Букурещ да свалям културистки

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама