Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14435597 www.bgdnes.bg

Ето я порасналата осиновена дъщеря на Кичка Бодурова

Естрадната легенда организира домашно парти за 20-ия рожден ден на Маги

Осиновената дъщеря на Кичка Бодурова навърши 20 години. Естрадната легенда организира домашно парти в дома си в Лас Вегас за първия значим юбилей в живота на младата Маги.

Изпълнителката изненадва осиновената си щерка още от сутринта. Кичка събужда рожденичката в леглото с торта в ръка, а на нея са забити свещички с възрастта на Маги. Кичка и първородната й дъщеря Кристи подаряват и огромен букет.

Реклама

"Обичаме те толкова много!", е коментарът на Бодурова под снимката с двете й деца. Това е един от малкото пъти, в които певицата споделя кадри на вече пораснала си наследничка.

Младата Маги бе осиновена от Кичка малко преди пандемията от коронавирус. По това време момичето е в тийнейджърска възраст. Маги е дете на брата на певицата, но изпълнителка я взема под крилото си, за да изучи и даде добър старт в живота на племенничката си, която вече й се води дъщеря. Магдалена вече завърши гимназия в САЩ. А отскоро е студентка в престижен американски университет.

Русокосата девойка е израснала в Кипър, но говори прекрасен български. Младата наследница е благодарна на осиновителката си, че я е научила да бъде силна жена, която не се предава и винаги постига целите си.

"С Маги няма да направя същите грешки като с дъщеря ми Кристи. Тя имаше тежък пубертет, имаше дни, в които изобщо не си говорим, и сега се надявам това да е минало. Надявам се и другото ни дете да се справи като Кристи", сподели преди време Бодурова.

Да са живи и здрави!

Четете още

Кичка избухна след "Капките": Това е пародия!

Кичка избухна след "Капките": Това е пародия!

Кичка с 200 картички за Коледа

Кичка с 200 картички за Коледа

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама