Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14448378 www.bgdnes.bg

Калин Сърменов се обясни в любов на Ваня Цветкова

Калин Сърменов бил влюбен във Ваня Цветкова

Калин Сърменов хвърли бомба с признанието си пред голяма бг телевизия, че като ученик е бил влюбен във Ваня Цветкова.
Оттогава обаче до тяхната среща на снимачната площадка изтича доста вода.
Настоящият директор на Сатирата и красавицата от култовите ленти „Лавина“ и „Нощем с белите коне“ са избрани да си партнират в сериала „Седем часа разлика“. В него Сърменов изигра ролята на Милото, откъдето се появи и псевдонимът му.
„Ваня отначало много се дразнеше, когато й разказвах, че е била моята ученическа любов. Но между нас се появи химия. Препоръчах на продуцентите да играем отново двойка в друг филм, но те и досега не са направили нищо по въпроса. Но с нея имаме химия“, сподели популярният комик.
Калин Сърменов доверири още, че пази прекрасни спомени за звездите на Сатирата. „Бяхме много близки с Таня Лолова. Семействата ни дружаха дълги години“, каза той.
„Спомням си реакцията на Таня на моите закъснения за една постановка, в която играехме заедно. По това време участвах и в спектакъл с Калата. И той обичаше да ми прави номера и закъснявах. Но Таня винаги ми казваше:“Не се безпокой, чакам те“, разказа още шефът на „трупата на ковмиците“.
Калин Сърменов покани всички свои фенове на купона за рождения си ден. Милото ще черпи в Сатирата след постановката „Една задръстена звезда“, на която е режисьор.

Четете още

Жената на Милото е йога

Жената на Милото е йога

Калин Сърменов вдигна заплатите

Калин Сърменов вдигна заплатите

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов: Сатирата е пример за памет към великите

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов: Сатирата е пример за памет към великите

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама