Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14462890 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Джулия: Животът ме раздели с този, с когото исках да бъда

Бившият й Кристиян спряган за гадже на Дени от "Един за друг" 

"Животът ме раздели с човека, с когото бях избрала да бъда. Но вярвам, че всички сме тук, за да учим собствените си уроци, и някои лоши неща спират да се повтарят в момента, в който разбереш кое всъщност е правилно за теб, за да минеш на следващото стъпало в личното ти духовно и човешко израстване."

Това емоционално коментира фолкпевицата Джулия по повод раздялата със съпруга си - актьор и също чалга певец Кристиан Кирилов. Мачото вече обясни, че двамата отдавна не са двойка в живота, като причината за това не е нито друга жена, нито друг мъж. 

Реклама

Джулия също решава да повдигне леко завесата на ситуацията, като го прави точно на рождения си ден.

"Този рожден ден е по-специален за мен, защото през изминалите три години преминах през доста нежелани, но градивни преживявания, които ми помогнаха да мога още по-осъзнато да кажа, че съм щастлива и благодарна за всичко, което е около мен и ми се случва! За да можеш да бъдеш все по-добра версия на себе си с всеки изминал ден и да приемаш всяко предизвикателство като нещо, което може да те обогати, ако му позволиш. Като представител на зодия Телец съм сантиментална и понякога е важно за мен да обобщя фактите", каза още Джулия, която не посочва дали има нов мъж до себе си.

В публичното пространство вече циркулира името на новата изгора на Кристиан. Една от версиите е, че става въпрос за блондинката Дени, която участва във втория сезон на риалитито "Един за друг". Но засега никой от тях не е потвърдил официално този слух.

Четете още

Чалгата облече анцуг

Чалгата облече анцуг

Фолкпевицата Джулия: Старият попфолк ударно се завръща (ВИДЕО)
Фолкпевицата Джулия: Старият попфолк ударно се завръща (ВИДЕО)

Фолкпевицата Джулия: Старият попфолк ударно се завръща (ВИДЕО)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама