Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14469753 www.bgdnes.bg

Най-секси плувкинята Варвара Суботина: Не ми гледайте гърдите, а медалите!

Рускинята разкри, че спи с хокейната звезда Александър Никишин

Пищен бюст създава проблеми на считаната за една от най-сексапилните плувкини на планетата. Става въпрос за 22-годишната състезателка по синхронно плуване Варвара Суботина. Тя е недоволна, че погледите на аудиторията винаги са насочени към бюста й вместо към спортните успехи. Затова и четирикратна световна и трикратна европейска шампионка е решила да ограничи сериозно публикациите си в социалните мрежи. 

"Боли ме! Иска ми се да се оценяват на първо място постиженията и на второ - външният вид. Засега се получава обратното, но вече свикнах. Намалих активността си в социалните мрежи, уморена съм от коментарите. Не гледайте в бюста ми, а в медалите!", призова 22-годишната Варвара пред РИА "Новости". 

Реклама

Тя обяви официално и връзката си с хокеиста на СКА Александър Никишин. Двамата са заедно от няколко месеца, но до този момент искаха да стоят извън прожекторите. Сега се наложило да афишират любовта си заради прекалено досадни обожатели и към двамата. 

"Толкова много мъже искат да ме опознаят, дори ми предлагат брак и достъп до банковите си сметки. И Саша не е лишен от женско внимание. Затова решихме да обявим, че не съм свободна дама и че не трябва да опитвате и с него", разкри сексбомбата Суботина.

Четете още

Плувкиня избяга на Бахамските острови

Плувкиня избяга на Бахамските острови

Тя е пристрастена!
Тя е пристрастена!

Тя е пристрастена!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама