Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14478051 www.bgdnes.bg

Бившата на Роналдо: Анаболите ме правят ненаситна

Бившето гадже на футболната легена Роналдо - Мишел Умезу, разкри как безразборната й употреба на анаболен стероид й е докарала ненаситно сексуално желание.

Културистката е известна в Бразилия като майка на сина на Феномена - Александър. Здравата мацка започва да злоупотребява с анаболите преди няколко години.

Реклама

"Не разбирах много по темата през този период - заяви 41-годишната Микеле. - Прилагах всичко неправилно и имах акне, по-гъсто окосмяване по тялото, косопад и гласът ми се промени. Всъщност има някои хормони като тестостерон, които повишават либидото. Така жените, които ги използват, имат висок сексуален апетит... Станах ненаситна." 

Мишел спира да ползва анаболни стероиди след забрана от Федералния съвет по медицина по-рано тази година. Казва, че не е усетила значителни промени в тялото си, откакто не приема хормони.

Умезу се запознава с бившия нападател през 2002 г., когато живее в Япония и работи като бавачка, сервитьорка и модел. Това става по време на участието на Бразилия на световното първенство. 

Аферата им бе две години по-късно. Мишел забременя с детето на Роналдо по време на едно от многото посещения на Феномена в Япония. По това време легендата все още имаше връзка с модела, актриса и телевизионна водеща Даниела Чикарели. Мишел се върна в Бразилия през 2009 г., за да направи ДНК тест. По-късно разкри, че Роналдо е признал Александър за свой син.

Четете още

Феномена избухна: Лъсках бутонките на Ромарио

Феномена избухна: Лъсках бутонките на Ромарио

Роналдо на Ибиса
Роналдо на Ибиса

Роналдо на Ибиса

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама