Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14481785 www.bgdnes.bg

Очаквано! Ергенът ще решава между Валерия и Елена. Евгени обеща, че ще избира със сърцето си

Валерия или Елена. Този избор утре трябва да направи ергенът Евгени, когато е големият финал. Ден преди него, пианистът не даде роза на красавицата Мика.

Това е напълно очаквано, след като новината, че Елена и Валерия остават до самия край на шоуто, обиколи новините малко след старта на предаването.

Реклама

Първа роза получи Валерия. Втората отиде в ръцете на татуираната редакторка.

"Аз наистина не вярвам, че няма да си тръгнем от тук ръка за ръка. Не съществува друга опция за мен, просто защото знам колко е невероятен този мъж".

Това разкри Елена от "Ергенът" в компанията на Евгени и майка си.

На крачка от големия финал участничките срещат пианиста със семейството си.

"Разкъсан съм. Принципно разчитам на логиката, разчитам на разума и на сърцето, но в момента ми е като някаква мъгла", каза пък Евгени.

"Влюбена съм. Много съм влюбена. Въобще не съм очаквала, че мога толкова много да се освободя и да се влюбя в риалити шоу, обаче се случва, наистина…Маме, аз съм по-влюбена отколкото съм била някога. Невероятен е. Такъв мъж не съм срещала", бяха първите думи на Елена, щом видя майка си, която е истинско копие на нея.

Нищо от това, което очаквах не се случи, случи се много повече. Евгени надмина всякакви мои очаквания. Наистина не съм очаквала, че някой може да ме накара да се влюбя в него и то толкова много. Всъщност всичко, за което съм мечтала, започнах да го намирам в него и наистина се надявам, че тази мечта няма да свърши тук.

В името на любовта ми към Евгени бих направила много компромиси. Ще подредя нещата така, че да имам време за всичко и никой да не е ощетен от вниманието ми", каза Валерия.

Пред майката на моделката ергенът Евгени призна, че до последния момент ще му е трудно коя от двете да избере.

"Трудно и много объркващо е, но ще гледам да следвам сърцето си", призна пианистът.

Четете още

Ергенът Евгени предлага брак

Ергенът Евгени предлага брак

Станаха ясни имената на трите финалистки в "Ергенът"

Станаха ясни имената на трите финалистки в "Ергенът"

Реклама
Реклама
Реклама