Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14486704 www.bgdnes.bg

Пике пращал голи снимки на Мис Бум Бум

Попита колко е голям задникът ми и предложи транспорт, казва пищната латиномацка

Всичко около любовта на Жерар Пике с Шакира изглеждаше красиво и романтично, преди двамата да се разделят и лъскавата опаковка на тяхната връзка да се разпадне пред очите на целия свят.

Реклама

Мръсни истории около личния живот на бившия футболист на "Барса" периодично излизат в медиите. Сега е ред на известния с прякора си Мис Бум Бум бразилски модел Сузи Кортес да разкаже любопитни истории за Пике. Пишната латинокрасавица разкрива, че Жерар й пращал голи снимки още преди раздялата с Шакира. Кортес и преди е разказвала за това, че футболистът е флиртувал с нея, но сега допълва нови пикантни подробности. 

"Бях приятелка с бившия президент на "Барселона" Сандро Росел и когато Пике разбрал за това, попитал за телефонния ми номер - споделя Сузи в интервю за вестник NY. - Свърза се с мен, когато бях в Бразилия и ми писа в инстаграм. Запита ме кога ще се върна в Европа и колко е голям задникът ми. Никога досега не съм разказвала това от уважение към Шакира. Сега обаче ще кажа всичко, което се случи. Пике ми прати голи снимки, които не отворих. Дори ми предложи превоз до Лондон. За мен това беше неуважение към Шакира. Тя не заслужаваше това отношение." 

В заключение Кортес разкрива и кои са най-верните съпрузи в състава на Барселона: "Само Пике ми праща толкова директни лични съобщения - споделя Сузи. Мога да кажа, че единствените от "Барселона", които никога не са ми писали нищо, са Лионел Меси и Филипе Коутиньо. Те са страхотни съпрузи, които уважават половинките си."

Мис Бум Бум е изключително популярна във футболните среди. Тя с охота демонстрира апетитните си форми и татуировки с лика на Лео Меси. Сузи има два татуса, посветени на Бълхата. Изрисувала си е името с номера на Меси, както и лицето му. Втората татуировка се намира в близост до интимните й части.

Кортес е най-известната фенка на Меси и "Барса" в света, като често позира разголена в тяхна чест.

Четете още

Шакира се увърта на Том Круз

Шакира се увърта на Том Круз

ЕКШЪН В МАЯМИ! Братът на Шакира наби Пике

ЕКШЪН В МАЯМИ! Братът на Шакира наби Пике

Шакира се крие на остров

Шакира се крие на остров

Жерар Пике на почивка с новата

Жерар Пике на почивка с новата

Реклама
Реклама
Реклама