Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14487754 www.bgdnes.bg

БЕЗ СРАМ! Ергенката Ирина си мие зъбите с вибратор

Ирина Карабаджак подарява сексиграчки на фенове 

Какво става, когато ви се развали електрическата четка за зъби? Ами заменяте я с вибратор!

Тази гениална мисъл хрумва на ергенката Ирина, след като отпадна от романтичното риалити. Бесарабската българка от Молдова показа нагледно как си търка зъбите с играчката за възрастни и взриви социалните мрежи, видя "България Днес".

Реклама

С жадния си поглед и провокиращото си поведение във втория сезон на "Ергенът" Карабаджак изгради вид на фатална жена. Доказва го и след отпадането си от любовния формат с нестандартни промоции. Брюнетката не само показва нагледно как използва вибратора в устата си, но обяви и че ще го подари на някой късметлия. Красавицата организира томбола на 22 май. Победител ще е този, който даде верен отговор на въпроса колко функции на клитор-стимулацията има въпросната джаджа.

Ирина не се изчерпва само с това. Молдовката без свян дава съвети за възрастни пред познати и непознати в социалните мрежи.

"Добавете лубрикант, за да избегнете дразнене на тъканите. Движенията ви (без значение соло и позволявате на партньора) трябва да са уверени и смели! Правете секс със себе си пред огледалото. Включете любимата си еротична музика. По-добре е да изберете плейлиста предварително и не забравяйте ритмичните композиции, за да движите пръстите си в ритъма", съветва Карабаджак.

След като Евгени не й подари роза, Ирина продължава да търси мъж, който да притежава чувство за хумор, доброта, да е честен и искрен с жената до себе си, за да създадат семейство заедно. Споделя, че няма много време за мъжката аудитория, защото е заета да си върне килограмите отпреди заминаването й за Турция, където протекоха снимките на "Ергенът", но ако се появи правилиният, ще го познае.

Четете още

Ирина Карабаджак аут от "Ергенът" на крачка от финала!

Ирина Карабаджак аут от "Ергенът" на крачка от финала!

Вижте коя от "Ергенът" е любимка на Николета Лозанова

Вижте коя от "Ергенът" е любимка на Николета Лозанова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама