Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/13836937 www.bgdnes.bg

Вижте коя от "Ергенът" е любимка на Николета Лозанова

Никой в интернет не харесва силиконката Габи

Николета гледа шоуто, има си любимка

Всички вече говорят за тях! Девойките, които ще се борят за сърцето на пианиста Евгени във втория сезон на "Ергенът", набързо добиха слава и популярност.

Едни са харесвани, срещу други се излива огън и жупел.

Най-недолюбвана е Габи. Силиконовата бомба от Пловдив си навлече гнева на зрителите с поведението си. Мацката демонстрира огромно самочувствие, въпреки че според повечето коментатори в нета то е без покритие.

Реклама

"Не работя, гледам си кефа", изригна още при представянето си Габриела.

На съвсем другия полюс поне откъм мнения е Валерия. Родената в Плевен кандидатка за сърцето на "Ергенът" гради кариера като модел в Япония. Напълно естествена хубавица е. И дори е подкрепяна не от кого да е, а от самата Николета Лозанова. Сексиконата на България призна, че гледа формата и си има любимка.

"Естествена красота и чиста душа. За нея не 1, а 101 рози трябват", каза Николета по адрес на Валерия.

В новия сезон на "Ергенът" има и една мома, която коренно се отличава от всички. Пламена Велкова, по-известна с артистичния си псевдоним Пам Велидис, няма нищо общо със силиконките и напомпалите джуки мацки. Тя е едрата моделка и изненада не само Евгени, но и другите дами, които се борят за сърцето му. Пам се представя като автор есеист и на мига изпъкна сред борещите се за сърцето на главния герой в риалитито.

Сред по-атрактивните участнички са още Айлин Бобева, която е европейски шампион по карате. Боряна Лакова пък продава коли.

Ирина Карабаджак е сочена за победителка във второто издание на формата. Бесарабската българка веднага стана обект на сравнения с Наталия Кобилкина, тъй като през цялото време говореше за секс.

Ивелина е най-всестранно развитата участничка. По професия е учителка, но се занимава още с опера и рисуване. Меган е родена в Канада, но решава да се развива в родината на родителите си.

Танцьорката Мони пък си слага силикон веднага щом навършва 18 години. "Всички ме обсъждаха. Дори учителите", похвали се Зенгинер.

Рая и Виктория са учителки по йога. Втората също така работи и като стюардеса.

Четете още

Кръв и женски бой в „Ергенът“

Кръв и женски бой в „Ергенът“

Ирина ли е победителката в "Ергенът"?

Ирина ли е победителката в "Ергенът"?

Гилотина! Паолина е първата посечена от Ергенът
Гилотина! Паолина е първата посечена от Ергенът

Гилотина! Паолина е първата посечена от Ергенът

Ергенът получи огромни гърди от секретарката Милица

Ергенът получи огромни гърди от секретарката Милица

Реклама
Реклама
Реклама