Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14496383 www.bgdnes.bg

Разкриха подробности за ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ на "Един за друг" утре

„Този сезон на „Един за друг“ ще има три сватби, а аз ще водя тържеството на Вики и Явор“, разкри водещата на романтичното риалити Станислава Ганчева

„Ден преди големия финал епизодът ще бъде много емоционален, защото двойките отиват по домовете си. Тази вечер те ще се срещнат с близките си след толкова дълго време. Това, което ме учуди, е, че все още има млади хора, които обичат родните си места до такава степен, че чувстват носталгия, когато два месеца са били някъде другаде. Харесва им да се разходят из центъра, да се срещнат с хора, с които не са се виждали известно време, да ги посрещнат в дома им. Както се събират италианските семейства – на трапезата, с роднини и приятели. И както казва Арти – за един ден той преживява цял един живот - семейство, приятели, любов. За един ден му се случва всичко това. За един ден им се случва всичко това. Животът им се връща отново към старото. А в същото време им липсва предаването“, разказва Станислава Ганчева. Тя е водеща на романтичното риалити „Един за друг“ заедно със съпруга си Краси Радков.

Реклама

„Утре предстои много тежък финал в „Един за друг“. Освен че е тежък, защото двойките се разделят, той ще е много тежък и физически, и психически. Финалистите са участнците в предаването, които успяха да не се поддадат на емоцията в игрите, вкопчиха се един в друг и казаха: „Каквото и да става, ще преминем през всичко, защото сме заедно.“

„Вилата на любовта сплотява двойките, защото в реалния живот те не прекарват толкова много време заедно. Те се преоткриват, виждат хубавите си страни. Естествено, дразнят се от негативите, но в същото време някак си ги приемат. И когато излязат няма да се ядосват толкова много на половинката си, когато сгреши. Освен това приятелствата в предаването са истински. Дори в началото да са други, в един момент се отпускат. Няма как да сложиш маската и да се правиш на добър в продължение на толкова много време, ако в действителност не си такъв. Всички участници, които влизат в предаването имат различни характери и е нормално да се сближават с тези, които усещат по-близо до себе си. Но цялата любов и чувства, които имат един към друг, са напълно реални, истински и неподправени“, категорична е тя.

„Аз съм много емоционална и не крия това. Двойките ми станаха много близки, станахме приятели. Щастлива съм, че ме допуснаха до тях. И те са щастливи, че точно ние двамата с Краси сме техни приятели. До такава степен, че снощи видяхте как Явор най-после засвидетелства любовта си към Вики с предложение за брак. Така че в този сезон имаме три сватби. А аз ще водя сватбата на Вики и Явор, която ще се състои през лятото“, разкрива нежната половинка до актьора и водещ на "Един за друг" Краси Радков.

Кой ще бъде големият победител? Грандиозният финал в сезон 4 на най-романтичното предаване „Един за друг“ гледайте утре вечер - 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Четете още

Предложение за брак в "Един за друг", вижте кой ПОИСКА РЪКАТА на любимата

Предложение за брак в "Един за друг", вижте кой ПОИСКА РЪКАТА на любимата

Жената на Краси Радков: Не искаме синът ни да става актьор

Жената на Краси Радков: Не искаме синът ни да става актьор

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама