Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14521628 www.bgdnes.bg

Нов БГ сериал и специално издание на "Стани богат" тръгват в летния ТВ ефир

Висококачествен хумор, летни емоции и много настроение очаква зрителите на Би Ти Ви в специалната лятна програмна схема, която поставя своето начало още в края на май.

Силен старт на лято 2023 ще даде новият български сериал "София вкъщи", който ще дебютира в ефир на 29 май. Епизодите ще се излъчват в понеделник и вторник от 21 ч по Би Ти Ви. Сериалът разкрива натовареното ежедневие на група млади брокери и техните сложни взаимоотношения в един критичен за компанията период, а в ролите ще заблестят нови лица - талантливите млади актьори Владинелла Кацарска, Иван Тодоров, Никола Парашкевов и други.

Реклама

В лятната програма удобно ще се настани и един от най-свежите и обичани сериали по Би Ти Ви – "Съни бийч". От 31 май, всяка седмица в сряда, четвъртък и петък от 21 ч епизодите от сезон 1 и сезон 2 на сериала ще пренесат зрителите в най-купонджийското място по българското черноморие. За феновете на Дарина, Ивон, Виктория, Младен, Никола, Гомес, Стойчо Розата, пиколото Жоро и всички останали е и новината за снимките на третия сезон на "Съни бийч", който ще бъде заснет през лятото.

На 4 юни, неделя, точно в 20 ч ще стартират специалните осем праймтайм издания на "Стани богат" под наслов - "Въпрос на бъдеще". В този уникален благотворителен проект зрителите ще се запознаят с осем големи каузи, посветени на бъдещето на България, които ще бъдат подкрепени чрез играта на истински герои и популярни личности, свързани с каузите. Но най-голямата изненада ще бъдат гост-водещите на проекта, които ще превърнат всеки епизод от предаването в паметно и неповторимо събитие.

Четете още

ДОВЕЧЕРА в сериала "Опасно изкушение": Йълдъз разбира, че Чаатай е баща на Атлаз и му вдига скандал

ДОВЕЧЕРА в сериала "Опасно изкушение": Йълдъз разбира, че Чаатай е баща на Атлаз и му вдига скандал

Драматична промяна в живота на Баян от "Войната на буквите"

Драматична промяна в живота на Баян от "Войната на буквите"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама