Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14529263 www.bgdnes.bg

Порнозвездата Вели Отвертката яхна магаре и ушите му щръкнаха (СНИМКИ)

Родната порнозвезда Вели Отвертката отново провокира с поведение!

Вели Георгиева, както е истинското име на силиконовата палавница, се качи върху дървена фигура на магаре. Девойката най-много се радва на щръкналите му уши, а за забавност на кадрите доволно изду устни.

Вели набра популярност, след като нейни аматьорски разголени клипчета започнаха да бъдат споделяни в едни от най-големите порносайтове в света. В клиповете разтропаната девойка почти винаги е сама и води диалог с гледащите я, като нейна запазена марка става репликата "Здравейте, момчета". Впоследствие се появи и видео, на което се вижда как прави орална любов на неизвестен мъж.

След като стана известна, Вели се включи в платена интернет платформа, където срещу заплащане се съблича от екрана на лаптопа. Там пари заработват и други разкрепостени българки. Вели успя да пробие и в телевизията - преди време Николаос Цитиридис й направи рубрика в шоуто си, а в първото издание тя четеше детски приказки в мръснишки вариант. Голяма част от аудитория не хареса еротичната заигравка и Вели така и не се появи повече в национален ефир, въпреки че на малкия екран не е разголена.

Четете още

Борис Солтарийски снима с порноактриса

Борис Солтарийски снима с порноактриса

Порнозвезда награби Краси Радков

Порнозвезда награби Краси Радков

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама