Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14538161 www.bgdnes.bg

Кои зодии са най-добри в секса? Проверете себе си и партньора

Кои зодии правят най-добър секс? Ето ги и отговорите на този този важен въпрос, според знаците на астрологията.

Жена Овен с мъж Лъв

Два огнени знака, които ще направят грандиозен пожар, когато се съберат. Жената Овен е страстна, обича да експериментира, но си остава и безкрайна романтичка. Тя харесва както грубия, изненадващ секс с много въображение, така и нежното гушкане, галене по гърба и смислени разговори след екстаза. Жената Овен никога няма да прости на мъжа, ако остане незадоволена. Мъжът Лъв ще хареса нейната лудост и това ще го провокира да изпълнява всичките й желания. В леглото ще се разбират дори само с поглед, защото Марс управлява Овен, а Слънцето – Лъва. Това е причината двата енергийни архетипа да са страхотна двойка за секс.

Реклама

Жена Телец с мъж Стрелец

Стрелците обичат сексуалните предизвикателства. Двойката жена Телец и мъж Стрелец може да прави секс буквално навсякъде. Срещите им ще са до болка неприлични и провокативни. Телецът е еротичен, чувствен и лоялен. Стрелецът умее с ласкателства и комплименти винаги да направи така, че накрая да се озоват в леглото.

Жена Близнаци с мъж Овен

Когато жената Близнаци срещне мъж Овен, тя ще бъде пометена от неговата сексуална мощ и откровеност в леглото. Той - безкомпромисен в желанията си кога, какво и как иска да се случи. Тя – с богато въображение и педантична, ще му предложи варианти за секс игри, които ще го задоволят и ще го накарат да се чувства винаги като победител. Тези два знака са създадени един за друг. Когато се срещат около тях има електричество. Обикновено усещат, че връзката помежду им ще се получи още на първа среща.

Жена Рак с мъж Скорпион

Жената Рак обича пътешествията, но също и домашния уют. Този знак на зодиака може да бъде доста мрачен и често да изпада в депресии. На любовника Скорпион му е лесно да разбере този вид чувствителност. Ракът има много забавни и екзотични идеи за игри в спалнята. Скорпионът е склонен да експериментира, но се нуждае от по-чувствен подход. Перфектното секс съвпадение се получава, защото двете зодии има какво да учат във времето един от друг.

Жена Лъв с мъж Близнаци

След очарователното и игриво запознанство, тази двойка е "орисана" винаги да прави страстен секс! Жената Лъв свободно и без никакви притеснения приема сексуалната природа на Близнаците. Единственото, на което ще държи, е личната си свобода.

В или извън спалнята, разговорите за секс са постоянни, възбуждащи и добра прелюдия към реално случващото се.

Жена Дева с мъж Телец

Реклама

В спалнята чувствеността на Телеца ще се слее с внимание към детайла на Девата. Телецът е перфектният любовен партньор, защото успява да извади на показ скритите сексуални въжделения на Девата. Тази зодиакална двойка има 10 от 10 възможни точки за страстен, задоволяващ секс.

Жена Везни с мъж Водолей

Срещите за секс между жена Везни и мъж Водолей са странни и ексцентрични. Те си пасват добре в сексуален план и не знаят какво е това скука. Жената предизвиква и се наслаждава на удоволствието, което може да даде на мъжа. Мъжът Водолей пък обича да съзерцава красивите, секси моменти с тази жена. Ако сте жена Везни, разпуснете косата си и отприщете дивото в себе си. Със сигурност ще го подлудите с това.

Жена Скорпион с мъж Везни

Скорпионът ще изпита сексуални желания към Везните още на първата среща. Жената Скорпион е страстна и чувствена в спалнята, мъжът Везни – изобретателен. Двамата ще си създадат красива атмосфера, която ще е перфектното условие да се чувстват като крале. Мъжът Везни е широко скроен по отношение на сексуалното разнообразие и харесва желанието за доминиране на Везните.

Жена Стрелец с мъж Овен

Тази двойка е заредена със страст, ентусиазъм и желание за живот. В тази връзка ще хвърчат искри! Жената Стрелец е умна и смела и знае, че да остави овена да бъде лидер в спалнята ще го зарадва. Заедно, тези двамата ще си докарат многократни физически и духовни екстази. Стрелецът ще флиртува и ще се забавлява, Овенът ще действа открито и директно.

Жена Козирог с мъж Дева

Козирог и Дева са двойка, която има нужда да изгради доверие помежду си. Така сексът ще стане още по-чувствен и пълноценен. С времето те ще стават все по-изобретателни в спалнята. Това ще ги накара да се чувстват пълноценни и благодарни, че имат всичкото удоволствие, което може да им даде животът. Сексът ще бъде експлозия, когато тези двама влюбени се опознаят.

Жена Водолей с мъж Стрелец

Тази двойка винаги ще се движи по ръба, между позволеното и забраненото. Водолеят обича всичко да е подредено по правилата, докато за Стрелеца правилата са, за да бъдат нарушавани. Именно заради тези различки, привличането помежду им е неустоимо. Сексът помежду им е уникален. И двамата са на мнение, че именно той е най-вкусната подправка на живота.

Жена Риби с мъж Рак

Тази комбинация е една от най-страстните възможни звездни двойки. Рибите имат завиден сексуален апетит и са в състояние да поставят своите любовници на пиедестал, щом са задоволени. Когато любовниците се открият, всички околни забелязват промяната в настроението им – не крият емоциите си, щастливи са, екзалтирани. Перфектните им сексуални срещи са в близост до вода.

Четете още

Евелин Костова от "Съни бийч" бременна с второ от братовчед си

Евелин Костова от "Съни бийч" бременна с второ от братовчед си

Един от най-известните затворници излиза след 22 години зад решетките

Един от най-известните затворници излиза след 22 години зад решетките

Ирина Флорин: Бях жертва на секстормоз

Ирина Флорин: Бях жертва на секстормоз

Секструженичка: Не бутам гювеч на надути мачовци

Секструженичка: Не бутам гювеч на надути мачовци

Реклама
Реклама
Реклама