Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14579183 www.bgdnes.bg

Виолета от "Хелс китчън": Бях сервитьорка, блъсна ме бус!

Завършилата на второ място в "Хелс Китчън" Виолета Стоянова е преминала през много премеждия преди да се превърне в любимка на зрителите в кулинарното предаване. Чаровната готвачка е работила като сервитьорка, заливала е клиент с бира, блъскана е от бус в Нидерландия...

Виолета бе на косъм от победата в "Хелс Китчън", но в крайна сметка 100-те хиляди лева бяха спечелени от Станислав.

Реклама

"Битката ни беше много достойна - каза Виолета в предаването "На кафе" по "Нова". - Грешката ни беше, че много емоционално си избрах отбора и не си пресметнах правилно картите. Бях себе си докрай. Вкъщи са много горди от мен, исках да съм пример за дъщеря ми и съпругът ми да се гордее с мен. Цялото предаване ми донесе само позитиви. Имаше много забавни моменти. Измисляхме си игри, защото остоянно си под напрежение и трябва да разпуснеш по някакъв начин."

Виолета разказа пред водещата Гала и за първите си стъпки в кулинарията.

"Първата ми работа беше като сервитьорка в един парк в София. Мислех, че много добре ще се справя, но не беше моето. Въднъж носих една табла с три или четири бири. Търгнах да я оставям, но се обърна и падна точно върху човека. После се преместих в бара и бях по-близо до кухнята. Готвачът ме канеше да правим заедно баница, когато нямаше работа. Там още повече ми се запали страстта", казва Виолета.

Участничката в "Хелс Китчън" е била на стажове в Нидерландия и Англия, където среща съпруга си.

"Всеки ден пътувах с колелото. Главният готвач беше много млад и амбициозен, искаше да ни даде неговите знания. Ресторантът беше един от най-добрите в града, научих много там. Веднъж претърпях и произшествие. Пътувах с колелото в един дъждовен ден и точно преди работа имаше едно кръгово кръстовище. Аз се включвам и виждам, че към мен идва бус. Знаех, че съм с предимство и той ще ме изчака. Но той ме бутна и аз падам с колелото. Изправих се, жената дойде при мен да види как съм. В този момент гледам, че тя е наполовина сляпа и за това не ме е видяла. Цялата бях в кал, жената се притесни, че ще викам полиция. Но аз бързах за работа и така отидох омазана в ресторанта."

Четете още

Цвети от "Хелс китчън" на бал с чалга и кулинарни звезди

Цвети от "Хелс китчън" на бал с чалга и кулинарни звезди

Станислав е големият победител в "Хелс Китчън"

Станислав е големият победител в "Хелс Китчън"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама