Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14506366 www.bgdnes.bg

Цвети от "Хелс китчън" на бал с чалга и кулинарни звезди

Шеф Ангелов не беше забелязан на купона на абитуриентката 

18-годишната врачанка се обърка при броенето на завършените класове 

Колоритната създателка на лафове Цвети от "Хелс китчън", която грабна симпатиите на милиони с непринуденото си и хумористично поведение, завърши училище.

Със солиден грим и секси рокля, врачанката публикува видео, в което показа как празнува един от най-забележителните моменти от живота си. Първо Цвети се изфука, че е в компанията на рокери от родния й град Враца. После 18-годишното момиче разкри, че някои от звездните кулинари на последния сезон на "Хелс китчън" са я уважили с присъствието си.

Реклама

На купона са били завършилата на второ място Виолета, стигналият до финалния етап Васил, както и дясната ръка на шеф Ангелов - сушеф Светлана. Клавдия също се включи на купона, въпреки че беше сред най-възрастните участнички, а как пътува към Враца показа Виктор, който беше сред най-близките хора на Цвети в предаването. Самият шеф Ангелов не е забелязан на абитуриентския бал и остава мистерия дали е честитил на любимката си.

По време на видеото Цвети започва да отброява, както повелява традицията. Само че не спира до 12, а обзета от еуфория, продължава до 13. Разбирайки за комичния момент, в типичен свой стил Цвети започва да се смее и продължава да се забавлява по улиците на родния си град в Северозапада.

По-късно вечерта се появяват нови кадри, на които се чува и вижда, че купонът се е развихрил под звуците на бясна чалга. 18-годишната девойка се раздава на кючеците. Още в кулинарното риалити Цвети призна, че обича да върти кючеци и така се чувства отлично. Сега затвърждава казаното с развихрянето си на дансинга.

Още преди бала Цвети призна, че няма кавалер, въпреки че след участието й в "Хелс китчън" има много свалячи.

"Когато се върнах в училище, всички много ми се зарадваха. Искаха да се снимат с мен. Във Враца всички ме разпознават и не съм срещала човек, който да ми каже нещо лошо. Дори кметът на града ме поздрави за представянето ми в предаването. Каза ми, че по принцип не гледа телевизия, но заради мен следял формата", говори за новия си живот колоритната девойка.

"Щастлива съм от позитивните коментари и от това, че хората ме харесват и обичат. Имам много ухажори, но нямам време за сериозна връзка. Нямам време да излизам дори и с моите приятели. Ходя на училище, а след уроците имам онлайн обучение", допълни Цвети, която почти стигна до финала на тв риалитито.

Четете още

Станислав от "Хелс Китчън" направи ЕРОТИЧНА изненада на Гала, после си показа гаджето

Станислав от "Хелс Китчън" направи ЕРОТИЧНА изненада на Гала, после си показа гаджето

Станислав е големият победител в "Хелс Китчън"

Станислав е големият победител в "Хелс Китчън"

Врачанката Цвети от "Хелс Китчън": Много ме свалят, но нямам време за връзка

Врачанката Цвети от "Хелс Китчън": Много ме свалят, но нямам време за връзка

Сексбомбата от "Хелс китчън" без гадже за бала

Сексбомбата от "Хелс китчън" без гадже за бала

Реклама
Реклама
Реклама