Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14581528 www.bgdnes.bg

Войната за рейтинг продължава - "Нова" ни цака с претоплена манджа, БиТиВи с иновативен ход

Войната за рейтинг в родните телевизии продължава с пълна сила и през летния сезон. Въпреки че обикновено телевизиите излъчват филми през уикендите на топлите дни, тази година това няма да е така. Двете най-големи медии - Нова тв и БиТиВи, влизат в ожесточен спор за зрителите.

Нова спечели убедително битката с конкурентната си медия. Предаванията "Като две капки вода" и "Един за друг" тотално разбираха "Сървайвър" и "Ергенът". Вместо да измислят нещо ново и иновативно, от телевизията "претоплят манджата" през лятото.

Реклама

От "Нова" ще показват повторение на първия сезон на "Маскирания певец". Шоуто, в което популярни личности влизат предизвикателството да скрият самоличността си, ще се излъчва всяка неделя от 20:00 ч. То бе излъчвано на живо в ефира на Нова още през 2019 г.

По същото време пък БиТиВи ще излъчва благотворителни епизоди на "Стани богат".  Популярните личности ще играя с кауза викторината.

В първото благотворително издание на играта, тази неделя от 20:00 ч., въпросите ще задава титулярният й водещ Михаил Билалов, който обещава, че и в неделя няма да липсват изненадващи ходове, хубави емоции, усмивки и адреналин. В следващите специални епизоди неговото място ще заемат различни изключителни, знаещи и харизматични български личности, сред които журналистът, пътешественик и водещ Георги Милков, актьорът Даниел Цочев, който ще изпитва Малия Илиева, проф. Петър Стоянович и други.

Четете още

Билалов излиза в дълга почивка, вижте кои ще го сменят

Билалов излиза в дълга почивка, вижте кои ще го сменят

Нов БГ сериал и специално издание на "Стани богат" тръгват в летния ТВ ефир

Нов БГ сериал и специално издание на "Стани богат" тръгват в летния ТВ ефир

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама