Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14583399 www.bgdnes.bg

Синът на Илия Павлов залюби ново гадже

  • Майка му Дарина посрещна 60-и рожден ден със семейството
  • Илия-Калоян се залюби с млада моделка

С ново гадже се е обзавел синът на Дарина Павлова Илия Калоян. Той се появи с новата мадама на рождения ден на майка си Дарина Павлова, която чукна 60 годни. Мадам Мулти отпразнува вчера юбилея си в тесен семеен кръг само с най-близките. На купона Павлова покани децата си, техните мъже и новото гадже на сина си Илия Калоян.

Реклама

Дни по-късно актрисата ще направи поредното бляскаво парти, на което ще покани и любимия си пластичен хирург, с когото напоследък е в много близки отношения - Джовани Ангиолини, научи "България Днес".

На вчерашното парти освен Паола и Венцислава присъства и гаджето на сина на Дарина - Илия Калоян Павлов. Тя е очарователна млада моделка, която в инстаграм се е подписала само с инициали. За нея се знае, че е близка с Илия поне от половин година. Хобито й е фотографията, както и модата.

"Илия Калоян е много влюбчив и винаги дава всичко от себе си в една връзка", казва за него Мадам Мулти, която невинаги е подкрепяла сина си в избора на партньорки. Пример е предишната му изгора Аби Майс, с която Илия-Калоян дори обмисляше брак и семейство, но майка му го посече. Илия Калоян и изгората му се разделиха и само месец по-късно Аби си имаше ново гадже - богат пакистанец.

Преди Аби синът на Дарина имаше връзка с момиче на име София Шенли. Илия Калоян и нея запозна с майка си, докато Павлова още живееше за постоянно в Рим.

Илия Павлов-младши е харесван от момичетата не само заради парите си, но и заради уменията, които притежава. Само месец след като завърши бакалавърската си степен, Павлов-младши започна работа в една от най-известните филмови компании в света, и то на висока позиция след конкурс.

Илия-Калоян спечели длъжността директор "Международни продажби" във филмовия гигант "Милениум филмс", както първи "България Днес" писа. Годишната му заплата за този пост в Щатите, където живее, е около 200 000 долара. Любопитна подробност е, че като възпитаник на Университета на Колорадо милионерският син е изучавал математика и икономика.

Реклама

Младият Илия се е ориентирал към печеленето на парички в киноиндустрията и впечатлил изключително бързо комисията, като смятал огромни суми наум. Веднага след като се дипломира, синът на Дарина Павлова започна стаж в прочутата агенция за управление на таланти Wime-img. Именно там, в отдел "Глобална интеграция и стратегия", Илия Павлов-младши се "влюбва" в маркетинговия бранш на развлекателния свят, както сам е заявил в CV-то си.

Сред близките приятели на младежа са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни, както и много други холивудски звезди.

"Много пъти съм говорил с тях, дори съм се пробвал и аз да снимам. Сега съм им нещо като шеф", смее се Илия-Калоян.

"Не съм направила нищо, с което да подкрепя Илия. Той сам си отвоюва позициите в професията, не му се бъркам и в личния живот. Да се оправя, голям мъж е вече", коментира възпитателно Дарина Павлова.

Четете още

Дарина Павлова стана баба

Дарина Павлова стана баба

Дарина Павлова във Вашингтон с децата и нова снаха

Дарина Павлова във Вашингтон с децата и нова снаха

Реклама
Реклама
Реклама