Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14583721 www.bgdnes.bg

Тото много зле, едва си води предаването. От какво е болен?

Много съм зле, едва водя предаванията, разкрива певецът 

"Имам дислексия и много тежък бърнаут. И в момента съм с бърнаут и си водя предаванията, но съм много зле. Бил съм и в много тежка депресия и това доведе до проблеми със сърцето."

Това разкритие прави рапърът Тото пред Ергена Евгени. По време на интервю, което врачанският изпълнител взима от къдрокосия пианист след края на втория сезон на риалити предаването, двамата се заговарят за тежката работа и отговорности, когато Йонислав Йотов започва да споделя пред своя гост за личните си проблеми.

Реклама

"Сам си го причиних. Екстрасистолите са прескачания на сърцето. 2-3 пъти е нормално, но 100 пъти на ден е стресиращо. А аз бях стигнал до 150", за първи път публично разкрива за здравословното си състояние.

Изпълнителят на "Чужди усмивки" отлично знае причината за сърдечните си проблеми.

"От депресията и очакванията на хората - каква песен ще издам, какъв гост ще дойде, дали ще оправдая очакванията им, дали ще мога да се справя, дали ще успея да платя заплатите", разказва Тото.

И продължава: "Не можех да измисля рима на гащи. Не можех да напиша не песен, а два реда. Много тежко беше! Но после се запознах с един човек, който пуска служителите си всеки ден на фитнес от 13 до 15 ч. Реших и аз да го направя. Още от първия път се получи - когато се прибрах в 15 ч., довърших една песен, а до 17 ч. написах още една", разкрива тайната на своето спасение певецът.

Четете още

Тото избухна: Не ме вълнува с коя спи Благой Георгиев!

Тото избухна: Не ме вълнува с коя спи Благой Георгиев!

Тото се подиграва с Любо Нейков

Тото се подиграва с Любо Нейков

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама