Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14590793 www.bgdnes.bg

Гаджето на Ромео Бекъм секси на плажа

Слуховете за годеж още не са потвърдени

Гаджето на Ромео Бекъм - Миа Ригън, смело се показа по силно изрязан бански за радост на своите почитатели и жълтите медии в Англия. Ромео е син на Дейвид Бекъм и Виктория, като не изневерява на семейната традиция да бъде в светлината на прожекторите. Миа е модел на известни марки и със сина на футболната легенда са сред любимите млади двойки на Острова. Двамата двайсетгодишни публикуваха идилична снимка от плажа, но засега не са потвърдили официално слуховете, че са сгодени. 

Миа се появи пред папараци с годежен пръстен в края на април. Бижуто блестеше на ръката на девойката на парти в "Уайт Сити Хаус", преди това на безименния пръст на модела не беше забелязван пръстен. Това беше изтълкувано като знак, че Ромео, следвайки по-големия си брат Бруклин, ще се ожени скоро. Потвърждение все още няма. 

Реклама

Връзката на Ромео и Миа започва през май 2019 г., но едва година по-късно е разкрита в социалните мрежи от влюбените. Двойката се появи заедно на червения килим на Британските модни награди в Лондон през 2021 г. като официално потвърждение, че са заедно. В момента Ромео се опитва да пробие във футбола като играч във втория отбор на "Брентфорд". "Черешките" спечелиха трофей в своята дивизия, надделявайки над "Блекбърн" с 2:1, но Бекъм остана неизползвана резерва. Въпреки това ръководството на "Брентфорд" се надява да задържи Ромео в състава. Шефовете на клуба са категорични, че привличането на младия Бекъм не е маркетингов ход и футболистът е впечатлил треньорите в западен Лондон. 

"Ромео е скромен човек с отлична работна етика - казва директорът Фил Джайлс. - Често остава да тренира след заниманията и дори трябва да бъде спиран заради опасност от претоварване. Щастливи сме, че е част от "Брентфорд".

Четете още

Дейвид Бекъм жени Марк Антъни четвърти път

Дейвид Бекъм жени Марк Антъни четвърти път

Бруклин Бекъм готви с отворен дюкян

Бруклин Бекъм готви с отворен дюкян

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама