Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14407187 www.bgdnes.bg

Дейвид Бекъм жени Марк Антъни четвърти път

Четвърти опит за успешен брак с младо гадже прави Марк Антъни, който набързо и тайно минава под венчилото с новата си изгора Надя Ферейра. Дейвид Бекъм и един от най-богатите хора в света Карлос Слим играят ролята на кумове на 54-годишния носител на "Латинограми" и 23-годишната бивша Мис Парагвай на лъскава церемония в Маями.

Певецът и моделката обявяват публично годежа си едва три месеца след като разкриват връзката си пред света. Няколко месеца по-късно двамата успяват да сключат брак под носовете на таблоидите, без да бъдат надушени. Едва наскоро се разбира, че влюбените гълъбчета надяват брачните хомоти още в края на януари в очакване скоро да станат родители. Тузарската церемония се състои в Музея на изкуствата "Перес" в Маями, а сред гостите са куп известни латинопевци, сред които Луис Фонси, Деди Янки и Малума. Салма Хайек също е сред гостите, станали свидетели на щастливото събитие.

Реклама

Въпреки че съпругът й Дейвид Бекъм играе ключова роля в поредната сватба на Антъни, Виктория не присъства на събитието. Вместо нея придружител на ексфутболиста е синът му Крус. Две от шестте деца на Антъни също липсват от сватбата.

Това е четвърти брак за Антъни, като той за втори път се жени за миска. Първата му съпруга, с която се бракува през 2000 г., е Мис Вселена Деянара Торес. Бракът им не изтрайва много и през 2004 г. се жени за Дженифър Лопес, а 10 години по-късно - за моделката Шенън де Лима.

Четете още

Певецът Марк Антъни се сгоди за участничка в конкурса "Мис Вселена"

Певецът Марк Антъни се сгоди за участничка в конкурса "Мис Вселена"

Бекъм кръщават
Бекъм кръщават

Бекъм кръщават

Реклама
Реклама