Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14594262 www.bgdnes.bg

Станислава Айви: Родителите ми смятаха, че ще ме отвлекат в Колумбия!

Домакинята на поредното издание на кулинарното риалити „Черешката на тортата“ - киножурналистката Станислава Айви, сюрпризира гостите си не само с три разядки, което предизвика протеста на шеф Манчев, но и с екстремни истории от Колумбия.

Тя разкри пред художника Александър Балкански, майката на Луиза Григорова - Ивет Григорова, и Иво Димчев, че посещението на тази страна крие безброй опасности, или поне е крило преди 10-15 години, когато Стаси е била за сефте там.

Реклама

Любителката на седмото изкуство и приключенията довери, че родтелите й били абсолютно убедени, че ще бъде отвлечена в Колумбия. „Не искаха да ме пускат“, призна Айви. Тя каза още, че се срещнала с тогавашния президент на страната и го интервюирала на чист испански, „защото нали съм възпитаничка на Испанската гимназия и упражних познанията си“, сподели киноекспертката. „Президентът Урибе беше много впечатлен, че една българка знае испански“, похвали се Станислава.

„В Колумбия тогава наистина беше много опасно. Първата ми работа, още с пристигането, беше да намеря шофьор. Там е изключително рисковано да поръчваш такси. Може да пристигнат две абсолютно еднакви коли, с едни и същи номера. И ако се качиш в грешната кола, може да бъдеш упоен, отвлечен и ограбен“, спомни си Станислава Айви.

За да успокои гостите си, тя им поднесе като „черешка на тортата“ една разядка по рецепта на нейната баба от село Врачеш, Ботевградско. „Прекрасно ти се получи, може да се комбинира с лук или магданоз“, препоръча шеф Манчев. Киножурналистката обаче го отряза, тъй като от дете не хапвала нито лук, нито магданоз.

Четете още

Станислава си намества очилата
Станислава си намества очилата

Станислава си намества очилата

Говорещата с истински звезди Станислава Айви, позната като Стаси Кара:
Не се отказвам от Кевин Спейси!

Говорещата с истински звезди Станислава Айви, позната като Стаси Кара: Не се отказвам от Кевин Спейси!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама