Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14609417 www.bgdnes.bg

Кичка: Панайот сбърка, обиди ме

Панайот ме обиди! Това обяви Кичка Бодурова година след скандала родил хитовата реплика "мижав интерес".

"За мен Панайот винаги е бил прекрасен певец - заяви тя пред Мон Дьо. - Направил е грешка, обиди мe. Но не успя да обиди, защото концертът ми бeше разпродаден. Казах му, че няма да участва в концерта. Имаше претенции как да пътува, кога да пътува. Кога ще му се изплати хонорара. Всички го знаят, че е малко от голямото добро утро. Аз ненавиждам звездоманията. Падна ми пердето и му казах, че няма да участва."

Реклама

Бодурова разкри и че в началото на кариерата си е била беквокал на Емил Димитров.

С Росица Ганева бяхме вокали на Емил. Той ме научи да бъда земна. Нямаше звездомания, финтифлюшки. За последен път го видях 1994 година. Имах рецитал на "Златен орфей+". Слязох сутринта в хотела. Той чакаше да дава интервю. Помоли ме да го почерпя една водка в 10,00 ч. Показа, че няма нищо в чантичката си. Много мъчно ми стана за него", обясни Кичка.

Тя добави, че съпругът й Крис Запрас е голямата й любов. Двамата имаха бурни отношения с раздяла. В крайна сметка се събраха отново.

"Никога не съм била разочарована от любовта. Това е моят съпруг Крис. Не съм си тръгнала от него, защото съм била влюбена. Бяхме стигнали до момент, в който щом го видех, започвах да плача, защото пак ще се караме. Тръгнах си, защото просто исках да се махна. После се върнах. Не съм човек, който изневерява. Крис е любовта на моя живот", категорична е тя.

За финал добави, че смята да се върне в България. Да прекарва тук девет месеца, а три в Америка. Обратното на сегашния й живот.

Четете още

Ето я порасналата осиновена дъщеря на Кичка Бодурова

Ето я порасналата осиновена дъщеря на Кичка Бодурова

Кичка избухна след "Капките": Това е пародия!

Кичка избухна след "Капките": Това е пародия!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама