Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12050111 www.bgdnes.bg

Секси хърватка подлуди "Герена"

Защитникът Анте Блажевич може и да е трансферно разочарование в "Левски", но годеницата му със сигурност е топпопадение. До това заключените стигнаха феновете на "сините" по време на мача със "Спартак" (Вн) (5:0).

Половинката на хърватина Дорис Ковачевич бе голямата звезда на трибуните. Сексапилната мадама придружи Блажевич, който бе извън групата за двубоя. Двамата изгледаха мача в пресложата на "Герена". Още с появата си атрактивната фитнес инструкторка привлече всички погледи.

Реклама

"Блажевич може и да не става, но тя е топ", цъкаха те се език.

Дорис е в София от няколко дни. Брюнетката вече обиколи няколко от столичните търговски центрове, като не пропусна да сподели преживяванията си със своите последователи в инстаграм. Мина и през няколко от хитовите места за хапване в столицата. Красавицата доскоро беше на почивка в Хърватия. Тя разпусна и в родния Сплит, преди да се присъедини към своя любим в българската му авантюра. Влюбените вече се настаниха и в апартамент в комплекс в полите на Витоша. Дорис е щастлива, че има голяма тераса, където да тренира на открито.

Двамата със защитника са заедно от над 8 години. Сгодени са от малко повече от година, като Блажевич предлага брак на любимата в Дубровник. Младата дама е фитнес инструктор. Освен това изготвя и планове за здравословно хранене. Завършила кинезиология, което й помага в работата.

Не е ясно дали Дорис ще радва още дълго феновете на "Левски". Треньорът Станимир Стоилов е крайно недоволен от Блажевич. "Сините" дори се опитват да прекратят договора му два месеца след като го взеха. Те му предлагат 2-3 заплати накуп, за да разтрогне. Хърватинът не иска и да чуе. Готов е да си тръгне само ако получи пълното си възнаграждение до края на контракта му. Той е за две години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама