Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14619550 www.bgdnes.bg

Водещ в БНТ се сгоди за ученическата си любов

Симеон Иванов от сутрешния блок предложи брак на любимата си

Сгоден съм! Така де, не са предложили на мен, аз предложих!"

Това съобщи с 24-каратова усмивка за щастливото събитие в сутрешното предаване „Денят започва" по БНТ младият ководещ Симеон Иванов.

Беше съвсем неочаквано и импулсивно съобщаването на вестта в ефир. Да речем, че съм суеверен и не искам да говоря предварително за предстоящото. Константина е ученическата ми любов, заедно сме оттогава", сподели пред „България Днес" тв водещият за бъдещата булка, с която са учили в Немската гимназия в София. След това двамата в „пакет" продължават образованието си в Германия. Училата в „Гьоте университет" във Франкфурт на Майн Константина Тафраджиева се развива в частния технологичен сектор у нас.

Реклама

Всъщност за годежа на водещия се разбра благодарение на чаровната му колежка Христина Христова. Тя беше още по-развълнувана от бъдещия жених и го подкани сам да „си признае", докато ранното предаване се сливаше с ефира на „100% будни".

Ох, не мога! Една новина ми разкри Симо току-що и трябва да я каже сега. Да, веднага! Това е дългоочаквана вест в екипа ни и сме много развълнувани!" Отсреща „будните" водещи Надя и Стефан го „подхванаха" с похвалата, че постъпката му е смела, но и че си очакват поканите. А бъдещият младоженец шеговито „отклони" причината за оживление в студиото с думите: „Колеги, дайте сега да продължим с темите ви!".

Синеокият 27-годишен водещ Симеон Иванов, партниращ на Христина Христова всяка делнична сутрин от 5:55 до 9:30 ч., освен в Германия следва и международна политика в един от най-големите изследователски университети в Европа, нидерландския Лайден, най-стария университет в Страната на лалетата - основан през 1575 г.

Макар и да е в ефира на БНТ едва от април миналата година, Симо определено оправда доверието, получено от ръководството на БНТ. Той започва своя професионален път като водещ на подкаст на обществено-политическа тематика. Автор е на аналитични статии и материали, работил е и в неправителствена организация, чиято кауза е борбата с негативните демографски тенденции.

Екипът на „България Днес" се присъединява към пожеланията на колегите от БНТ младите да са честити, много да се обичат и да спретнат хубава, голяма сватба!

Наздраве!

Четете още

Христина Христова чинно чака на тротоара
Христина Христова чинно чака на тротоара

Христина Христова чинно чака на тротоара

Водещите на сутрешния блок по БНТ Симеон и Христина: Наспиваме се бързо,наваксваме следобед

Водещите на сутрешния блок по БНТ Симеон и Христина: Наспиваме се бързо,наваксваме следобед

Нов водещ в "Денят започва"

Нов водещ в "Денят започва"

Наша водеща на парти с Никол Щерцингер и Ева Лонгория

Наша водеща на парти с Никол Щерцингер и Ева Лонгория

Реклама
Реклама
Реклама