Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14626688 www.bgdnes.bg

Жената брани Каземиро

Бразилецът имал петгодишна афера с моделка

Съпругата на звездата на "Манчестър Юнайтед" Каземиро - Ана Мариана, скочи в защита на мъжа си. Госпожата отхвърли обвиненията, че съпругът й е имал тайна афера от години с момиче, работило в шоколадова фабрика.
Медии в Бразилия гръмнаха с новината за негова изневяра през уикенда. Според информацията Каземиро се виждал с бразилския модел Синтия Рамос, която сега живее в Испания.
Футболистът и мадамата започнали връзката през август 2016 г. и я прекратили през 2022 г. Рамос е придружавала играча при пътувания из Испания, тяхната родина Бразилия Дори се присъединила към него в Англия. Връзката им приключила само поради прекомерната ревност на Каземиро.


Съпругата на футболиста - 33-годишната Ана Мариана, отрече съпругът й да е изневерявал.
"О, човече, наистина?! По-добре първо проучете източниците си", написа на журналистката Лео Диас, която пусна информацията.
След това добави: "Знам, че не е той, хаха".
31-годишният Карлос стана един от най-скъпите играчи в света, след като бе трансфериран в "Манчестър Юнайтед" от "Реал" (М) за 60 млн. паунда. Той е женен за Ана от близо 10 години. Имат две деца - Сара и Кайо. Халфът демонстрира голяма любов към семейството. Наскоро публикува снимки от партито за рождения ден на дъщеря си. Жена му и децата са с него в Англия от самото му пристигане, а преди това бяха и в Испания.

Четете още

Едурне блести в Манчестър

Едурне блести в Манчестър

Бейби бум във футбола! Мъжки рожби за Швайни и Рафиня

Бейби бум във футбола! Мъжки рожби за Швайни и Рафиня

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама