Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14637130 www.bgdnes.bg

Слави проходи!

  • Трифонов хвърля патериците
  • Дългия вече се придвижва без чужда помощ до телевизията си

Шоуменът Слави Трифонов проходи сам точно 6 години след тежката операция за смяна на тазобедрената става! Това разкриха пред "България Днес" хора от екипа му в телевизия 7/8.

Реклама

Лидерът на "Има такъв народ" вече се придвижва без чужда помощ. Досега до него винаги имаше гардове от най-близкото му обкръжение, които го придържаха и прикрепяха, когато на Славито му се налагаше да слиза от джипа си или да изкачва стъпала. Сега Трифонов е значително по-добре здравословно. Захвърлил е дори неизменните патерици, с които куцукаше от години. Използва ги само в краен случай при нужда.

Заради проблемите си с придвижването Слави се бе оттеглил напълно от екран. Не се появяваше нито в публичното пространство, нито в кулоарите на парламента или на други политически прояви. Трифонов използваше видеообръщение в социалните мрежи или се включваше онлайн, когато това се налагаше.

През миналата година вездесъщите топпапараци на "България Днес" изловиха политическия лидер да слиза много трудно от автомобила си и да върви съвсем бавно с патерици до офиса си. Сега ситуацията се е променила положително за Дългия. Той е започнал по-често да ходи до телевизията си в столичния квартал "Левски Г".

Трифонов счупи тежко крак още през 2009 година и оттогава започнаха проблемите му. Инцидентът се случил в банята на хотелския му апартамент в Стара Загора, където се подхлъзнал преди концерт с "Ку-ку бенд". Впоследствие травмата започва да се усложнява и се налага смяна на тазобедрена става. Неотдавна самият Слави обясни защо продължава да се придвижва с патерици.

"Трябва да ходя с патерица, защото смених ставата си. Кракът ми беше закован с 4 пирона и започна да окъсява. Сега е с 3 см по-къс от другия и това започна да променя статиката на гръбначния ми стълб, което е много болезнено и неприятно. Реших да си сложа изкуствена става и се оперирах при д-р Николай Тивчев, който е прекрасен специалист. Просто след време стана още по-болезнено и затова ходя с патерица", разкри Трифонов за проблемите си.

"Имам чувството, че някои медии изпитват удоволствие да пишат лъжи и до такава степен имат неприязън към мен, че ако пукна, ще им е готино и ще се радват! Умирал съм хиляди пъти, според жълтите издания, които с радост пишат подобни неща. Може и да не е точно така, но така ми изглежда. Което е малко странно, защото не мисля, че съм направил нещо кой знае колко гадно или че съм опростачил нацията", откровен е Дългия.

Реклама

През 2021 година лидерът на "Има такъв народ" прекара и тежък COVID, заради което впоследствие бе приет по спешност в болница. От лечебното заведение тогава коментираха, че Трифонов е бил само за контролен преглед.

Френският журналист Жан-Батист Шастан от Le Monde, който интервюира Дългия преди няколко години, тогава написа, че лидерът на ИТН бил "мъртвешки блед" и не можел да стане от дивана, до който били подпрени патерици.

Това лято "Ку-ку бенд" тръгна на турне, в което участие взима и ромският славей Софи Маринова. Все още не е ясно дали Слави Трифонов няма да изненада почитателите си и да се включи в някои от концертите. Минитурнето започна на 6 юни в зала "Колодрума" в Пловдив.

"Изключително щастлива и безкрайно благодарна съм на всички, които уважиха и присъстваха на моя концерт. За мен този ден ще остане незабравим... толкова приятели, фенове, почитатели, колеги, които бяхте на крака и ме аплодирахте. Ще кажа огромно БЛАГОДАРЯ", написа Софи Маринова във фейсбук. Следващият концерт с "Ку-ку бенд" е на 6 юли във Варна, а след това и на 19 септември във Велико Търново.

Четете още

Слави Трифонов подари тромпет за 10 бона на ученици

Слави Трифонов подари тромпет за 10 бона на ученици

Тита размотава Слави две години

Тита размотава Слави две години

Реклама
Реклама
Реклама