Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14619257 www.bgdnes.bg

Слави Трифонов подари тромпет за 10 бона на ученици

На Бала на жълтата роза

Само за 1000 лева продадоха фланелката на Гунди

 "Искам да поднеса своите поздрави от г-н Слави Трифонов за всичко, което правите "Зонта клуб", и да участваме в благотворителната ви инициатива. Подаряваме ви класически американски тромпет, поръчан лично от г-н Трифонов, който сме използвали много през годините. Свирили сме всякаква музика, ходили сме с него на турнета по света и у нас и в момента е в перфектно състояние."

Реклама

Това каза Евгени Димитров-Маестрото на вечерта на традиционния благотворителен Бал на жълтата роза, който се организира от Светлана Тилкова-Алена и нейните приятели.

Проверка в нета установи, че тромпетът, който музикантът подари на децата от Музикалното училище, струва около 10 000 лева, тъй като целият е в екстри.

На събитието се състояха два търга - явен и таен. На явния гостите - общественици, политици и дипломати, наддаваха за няколко неща - най-много пари събра картината на Румен Статков - "Девойка с ябълки". Тя стигна цената от 6000 лева. За съжаление, тениска на Гунди, специално създадена по повод 80-годишнината от рождението на футболиста, с автографи на първия отбор стигна само 1000 лева.

Между предметите, за които се наддаваше, имаше шоколадова цигулка, сребърен визитник, литография на художника Венко Мадолев, "1000 жерава оригами" - фотография, четири колекционерски бирени халби и златното издание на книгата "Българите са в основата на човешката цивилизация" с автограф от проф. Евгени Сачев.

Реклама

Музикалната програма бе пищна и интересна. Учениците от училището по изкуствата показаха балетни, народни танци и пеене. В програмата участваха още великолепната Кристина Димитрова и Искрен Пецов, а водещият програмата бе талантливият Драгомир Драганов.

Приветствие за президентката на "Зонта клуб" София - г-жа Ваня Петрова, прочетоха от името на кметицата на София г-жа Йорданка Фандъкова. Менюто на вечерта бе тристепенно, а тортата в края на вечерта изкуши присъстващите.

Четете още

Тита размотава Слави две години

Тита размотава Слави две години

Тита се обясни в любов на Слави: Той е идеалният мъж!

Тита се обясни в любов на Слави: Той е идеалният мъж!

Реклама
Реклама
Реклама