Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14637476 www.bgdnes.bg

Ергенката Валерия ЗАКЪСА за пари

  • Поради огромен наплив в приюта й за животни
  • Евгени не е ходил при питомците на любимата си, нямал време покрай концерта 

В тежка финансова ситуация е изпаднал приютът за животни на Валерия, която спечели втория сезон на "Ергенът".

Реклама

Спасителният център призна за сериозни затруднения за пари, а откакто брюнетката доби национална популярност, все повече животни са насочвани към мястото и хората там едва смогват да се справят с наплива от четириноги.

"Знаем, че вече на всички им писна от нас и всекидневните ни молби за помощ, но последните месеци е просто някакъв ад... Всяка седмица се поемат по няколко животни, много от които не успяваме дори да обявим... На предела на силите си сме вече, не успяваме да се изплатим в клиниките, не успяваме да намерим приемни домове и осиновители, искаме да спрем да взимаме нови животни, но просто е невъзможно да ги подминем, защото всички са в тежко състояние...", заявиха от "Енимъл Хелп" в Плевен.

По време на телевизионно участие вчера Валерия призна, че любимият й Евгени още не е отишъл да види приюта за животни. Оправданието на ергенката е, че най-желаният мъж през последните месеци бил много ангажиран покрай организацията на концерта му в Пловдив.

"Все още не живеем заедно, но иначе сме си заедно, малко от разстояние", повдигна част от завесата на взаимоотношенията им Валерия.

Четете още

ОБРАТ! Валерия разкри голяма тайна за Евгени

ОБРАТ! Валерия разкри голяма тайна за Евгени

Ергенът каза как и защо е избрал Валерия

Ергенът каза как и защо е избрал Валерия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама