Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14637732 www.bgdnes.bg

Новата на Благо Джизъса ходи само със спортисти

Щерката на Ванко 1, която е с 20 години по-млада от Георгиев, си пада по футболисти

Само по спортисти, които са по-зрели от нея, си пада новата изгора на Благой Георгиев - Ивана. Тунингованата мадама, която е дъщеря на рапъра Ванко 1, има връзка с цели 20 години по-възрастния от нея Джизъс. Ивана е на 21, а Благой през зимата чукна 41.

"България Днес" надникна в любовното тефтерче на щерката на Ванко 1. Първото сериозно гадже на тунингованата мацка също е футболист - Борис Тютюков. Връзката им стартира през пролетта на 2019 г. Продължи около година, след което Ивана разкарва ритнитопковеца.

Реклама

По-късно знойната хубавица се хваща с друг спортис - Ангел Чонин. Той е състезател по стрелба.

Още от 18-годишна Ивана започва с корекции по тялото и лицето си. Освен силикон в гърдите младото гадже на Благой има хиалурон в устните.

Така Георгиев малко се отрече от думите си. Преди седмици той обясни, че иска естествена жена, без корекции и напълно нормална.

Според информациите Джизъса е омаял знойната брюнетка малко преди да замине за "Сървайвър". Тогава Джизъса за пръв път посещава клиниката на Ванко 1, където си направи чисто нова усмивка. Още преди започването на снимките на шоуто отношенията между Благой и Полина не вървели. Веднага след като се прибира в България, бившият футболист се подлага на редица процедури, за да има 24-каратова усмивка. А между другото се залюбва с щерката на човека, който му я прави.

Пада си по млади

Благой от години обича да си хваща млади гаджета. Както вече стана ясно, дъщерята на Ванко 1 с цели 20 години по-млада от него.

С бившата му съпруга Полина също имат огромна разлика във възрастта.

Преди години Георгиев се сгоди за още учещата Куини-Алис. Моделката хлътна до уши в бившия национал, още преди да мине абитуриентският й бал.

Преди 5 г. пък Благой имаше кратка авантюра с Гери-Никол. Яката дупара по това време е едва на 19 години.

Четете още

Джизъса: Влюбен съм в Ивана, дъщерята на Ванко 1

Джизъса: Влюбен съм в Ивана, дъщерята на Ванко 1

ИЗНЕНАДА! Благо Джизъса още не е подписал развода с Полина

ИЗНЕНАДА! Благо Джизъса още не е подписал развода с Полина

Реклама
Реклама
Реклама