Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14647416 www.bgdnes.bg

Цвети в "Черешката на тортата": Ще се пръснем от ядене, като Али Реза от "Листопад" сме - с шкембак!

Врачанката Цветомира Стоянова се изцепи в "Черешката на тортата" по Нова телевизия, като вместо да похвали готварските умения на Виктор Ковачев, тя изтърси:

"Така ще се пръснем от толкова ядене, че ще бъдем като Али Реза от "Листопад" - с шкембак". Думите бяха посрещнати със смях от останалите участници в тази седмица - Виолета Стоянова, Наталия Ганчева, тазгодишния победител от "Хел китчън" - Станислав Иванов и Виктор Ковачев.

Реклама

Думите на Цвети бяха провокирани от вкусната кухня на Виктор, който приготви турски ястия.

"Много обичам да меся, любимо ми е. Чувствам душевен мир. Ориентът идва на една ръка разстояние, кухнята им е много вкусна", каза Виктор.

Ковачев е предпоследният участник от "Хел китчън". Последен домакин утре ще е Цветомира.

Опитният кулинар от пети сезон на предаването по Нова тв посрещна гостите си с освежаващ коктейл. На трапезата Виктор сервира различни типични ястия от турската кухня - мерджемек чорба, чобан салата, предястието ще бъде чилингир софра, съдържащо няколко вида разядк (хумус, хайдари, червено зеле и моркови) и поднесено с турска ракия. На масата присъстваха и типичните турски мини питки. Основното е лаврак с шафранов сос и гарнитура от салта табуле, а десертът е бъде истинско изкушение за сетивата – катмер със сладолед и турско кафе.

Четете още

Шеф Ангелов изгони готвил за Анджелина Джоли

Шеф Ангелов изгони готвил за Анджелина Джоли

Под ръка с кокошка в "Хел китчън"

Под ръка с кокошка в "Хел китчън"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама