Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14682686 www.bgdnes.bg

Дарина Павлова на погребението на Берлускони

С най-добрия му приятел Нандо Москариело и отбрани гости го почитат в частен клуб

Българката Дарина Павлова е една от най-личните гости на поклонението на бившия италиански премиер Силвио Берлускони, което е днес, научи "България Днес".

Мадам Мулти, която беше гадже с покойният италиански премиер, заедно с най-добрия приятел на Берлускони вече е в Италия, където след церемонията ще почетат паметта на магната с отбрани гости в частен клуб и заедно със семейството му.

Реклама

Експремиерът ще бъде погребан с държавни почести в Mиланската катедрала, а сред ВИП гостите ще присъства и италианският президент Серджо Матарела.

Тленните му останки ще бъдат положени за поклонение в централата на медийната империя "Медиасет", чийто основател е Берлускони, намираща се в Колоньо Монцезе.

"Ще отнеме време, за да преодолея шока от загубата. Любов завинаги! Благодарна съм, че беше в живота ми! Винаги ще останеш в сърцето ми, Силвио." Така вдовицата на Илия Павлов от "Мултигруп" Дарина Павлова се сбогува с голямата си любов - Силвио Берлускони. Той почина на 86-годишна възраст след дълго боледуване от хронична левкемия.

Преди време Мадам Мулти призна, че първата й нощ със скандалния италиански милиардер била незабравима - "огън и жупел".

"Ти си човек, който винаги заслужава най-доброто. Ако всички бяха дори наполовина толкова прекрасни, колкото теб, светът щеше да е перфектен. Благодаря ти, че винаги си прекрасен човек! Искрено ти желая фантастичен ден и година, изпълнена с щастие. Честит рожден ден", написа през 2021-ва в инстаграм и фейсбук вдовицата на Илия Павлов – Дарина, за бившия италиански премиер.

През годините Дарина и Берлускони бяха свързвани като двойка. Само веднъж тя призна пред италианска медия за връзката. Тогава тя споделя, че се е запознала с Берлускони още преди 8 години във Вашингтон, а малко след това започнала и връзката им.

За поклонението тя специално отиде до Италия, а преди това изкара незабравима седмица като специален гост на финала на Шампионска лига в Истанбул. Тя бе по покана на списание "Вог" и присъства на коктейлите след края на футболната лига.

Четете още

Гадателката Теодора Стефанова призна: Берлускони не ми е оставял МИЛИОНИ

Гадателката Теодора Стефанова призна: Берлускони не ми е оставял МИЛИОНИ

Бизнесът му е в кръвта, сексът и корупцията - също. Берлускони разбива
много женски сърца

Бизнесът му е в кръвта, сексът и корупцията - също. Берлускони разбива много женски сърца

Реклама
Реклама
Реклама