Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14708099 www.bgdnes.bg

Рапърът Устата прям до болка: Явно македонците имат комплекс за малоценност

Избиват го, като бият българи и палят клубовете ни

"Подобни постъпки като последния побой над българин в Македония са вандалски. И политиците, и жителите на Северна Македония мразят българските граждани и говорят с езика на омразата. Това ме кара да мисля, че имат страхотен комплекс за малоценност, който не бива да се изразява в побоища и рушене на символите ни - палене на клубове, знамена, посягане над хора. Докато продължават по този начин да действат, ние не можем да сме толерантни", заяви за пореден път категоричната си позиция рапърът Устата пред "България Днес" по повод пребития в Струга съпредседател на българското дружество "Шемето" Бекир Кадриески.

Иван Динев се надява пострадалият да се подобрява в българската болница, в която е приет. "Фактът, че отново са му посегнали, не говори добре за отношението на Македония към България. Бият собствените си граждани, показващи самосъзнанието си", добавя певецът. Той е много ядосан, че това е поредният случай на насилие, породен от омраза и написва набързо рефрена:

Реклама

"Май сакате да бъдете гадини,

да мразите и биете роднини.

Така ли не разбрахте, че сме от една порода?

Българският K.Y.P. не е правил два народа!"

"Но ако имат нужда, може и да има "Урок № 2 по история на Македония". Никой в света не толерира омразата. Затова, ако продължават, не урок 2, а 22 ще има", отсече Устата.

Според Динев живеем в комуникация на лицемерие, в която хората ги е страх или срам да кажат открито пред обществото какво мислят. И затова днес той ще иде до София прайд да нагледа поведението на ЛГБТ обществото. "Направил съм си тениска специално по повода, която отразява моите сексуални предпочитания. И смятам, че имам право да ги афиширам, след като и те се чувстват свободни да го правят", сподели Устата.

Но казва, че твърдо ще отиде и на шествието на семейството в София, което също е днес, 17 юни, на пл. "Св. Неделя" от 14 ч., за да подкрепи хората, вярващи, че основната клетка на обществото е семейството, което се състои от мъж и жена.

"Мисля Чарли Чаплин е казал, че ще дари 1 млн. долара на първия мъж, който роди дете. Та и аз ще завещая не милион, а цялото си имущество, в т.ч. и гоблените на баба ми, на първия мъж, роден като мъж, с полови белези на мъж, който успее да роди дете", добавя Устата.

Четете още

Устата отново го направи! Рапърът реди рими за "палячото бияч" в Северна Македония

Устата отново го направи! Рапърът реди рими за "палячото бияч" в Северна Македония

Устата скочи на гей парада

Устата скочи на гей парада

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама