Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14708457 www.bgdnes.bg

Преслава остарява все по-секси

Певицата не спазва диети, клъцна носа, намали гръдната обиколка преди години

Колкото повече годинки минават, Преслава става все по-секси. Хитовата изпълнителка е като марково уиски - колкото по-старо, толкова по-хубаво.

Реклама

В своята кариера Преслава минава през редица метаморфози. В началото на звездния си път Петя, както е истинското име на певицата, хващаше окото с чудовищно големия си бюст. При това бомбите на изпълнителката са напълно естествени.

Интересът към нея се засилва и заради силния старт на кариерата й. Само след няколко парчета, които се въртят по телевизии и радиа, Преслава се превръща в номер 1.

Вместо обаче да остарява и да бъде изместена от пиедестала в попфолка, чалга дивата е на върха почти две десетилетия.

Певицата не само изглежда зашеметяващо, въпреки че гони 40-те, но и все още е сред топ изпълнителките.

Преслава никога не е спазвала диети. Тя си хапва каквото й е на сърце. Мазното и чесънът са част от менюто й, точно както предците ни, които са живели дълги старини.

Реклама

Въпреки че пие по поводи и смуче цигарите една след друга, Преслава никога не е имала проблеми с кожата, нито със здравето, нито с теглото. За това спомагат и разбира се, усилените тренировки в залата. Паралелно с това Преси се подлага и на редица процедури, чрез които да изглежда още по-секси и гореща. Фолкдивата редовно отскача до съседна Турция, където минава терапия за източване на кръвта. Така организмът на певицата се подмладява.

Другото, което я съхранява толкова години, е, че изпълнителката има едва 2 пластични операции. Едната за намаляване на гръдната обиколка, а другата за корекция на носа.

Дълги години Преслава бе чалгарката с най-големи гърди в България. Гръдната й обиколка бе внушителните 105 см. "Товарите" обаче донесоха на изпълнителка тежки болки в кръста. И тя намали пищните си форми с близо 15 см.

Въпреки че вече няма огромни бомби, Преслава е дори по-секси и от преди. Напук че роди и рожба - Паола, за която се грижи всекидневно.

Четете още

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) Преслава чака часове на летището в Лондон

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) Преслава чака часове на летището в Лондон

Преслава в мега скъп хотел в Истанбул

Преслава в мега скъп хотел в Истанбул

Реклама
Реклама
Реклама