Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14745932 www.bgdnes.bg

Синовете на ГАЛЕНА не слушат песните й

Двамата сина на фолкзведата Галена не слушат чалга! Това разкри самата певица. Големият й син Стефан днес има рожден ден и става на 14. Тя призна, че му е направила подарък пътуване до Варшава за концерта там на Бионсе. Малкият й син Алекс е на 6.

"Не знам дали имат музикален талант. И двамата имат вкус за музика, различен, харесват техните си неща. Алекс се проявява като доста добър артист и е доста забавен за своята възраст. Под някаква форма е взел част от моя характер или талант да забавлявам хората. Те са ми най-големите критици, особено Стефан. Той ми казва, че може да не е фен на моето творчество, но цени труда ми", признава Галена в интервю за предаването "На кафе" по Нова телевизия. Галена говори и за съвместния си концерт с Теа Тайрович в Белград.

Реклама

"Тя разби всичко, аз бях просто гост. Толкова спонтанно приех поканата преди 4-5 месеца и не се замислих. Да гостуваш в държава с такива традиции, те са големи шовинисти, трудно могат да приемат някой и бях скептично настроена. Наистина ме приеха много топло." Галена говори за лятната си ваканция.

"Ще почивам в България това лято. Все по-малко искам да пътувам в чужбина. Някакси с годините все повече ми харесва тук. Това, че много ме разпознават, е една от спирачките, които ми пречат. Но аз обичам да контактувам с хора и когато ми показват любовта си, това наистина не ми тежи. Иначе много искам да ппосетя Япония, но тези желания са още в зародиш."

Четете още

Галена побърка стадион в Сърбия, гъне кръшна снага с балканска пантера

Галена побърка стадион в Сърбия, гъне кръшна снага с балканска пантера

ГОРЧИВО! Галена изненадващо стана булка

ГОРЧИВО! Галена изненадващо стана булка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама