Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14831290 www.bgdnes.bg

Чалга дива се обясни в любов на Денис Теофиков

Чалга дивата Десита жали през нощта за трагично загиналия певец 

Чалга дивата Десита се обясни в любов на трагично загиналия си колега Денис Теофиков.

Двамата изживяха огромна любов преди години и вероятно сърцето на брюнетката е трепнало по бившата й изгора. Десита публикува през нощта кадър с любимия си, на който са гушнати и се целуват. Двамата изглеждат щастливи и много влюбени.

"Денис Теофиков беше най-голямата звезда от нашето поколение. Правеше по 20 милиона гледания на песните си! Беше като българския Джъстин Бийбър. Обичам го страшно много, винаги ще е така! Просто пътищата ни се разделиха. Но винаги съм знаела, че ако имам нужда от нещо и му се обадя, той винаги ще е насреща, както и аз за него. Той ми е първата любов. Никога не сме изпадали в публични обяснения. Не сме разнасяли отношенията си по медиите, не сме допуснали външна енергия", изповяда преди време Десислава Димова, както е истинското име на изпълнителката.

Реклама

Фолкпевицата публикува и втори кадър, на който Денис е сам. Десита си я постави като снимка на корицата на профила във фейсбук. И до ден днешен фотосът продължава да стои там на видно място.

Теофиков полетя от 7-ия етаж и се озова на тротоара пред сградата, в която живее. Трагедията се разигра в малките часове на 24 октомври 2021 година в столичния "Цариградски комплекс".

Разследването за мистериозната смърт на 21-годишния Теофиков не успява да покаже дали наистина се е самоубил, дали бил е бутнат, или пък е мотивиран от някого да сложи край на живота си.

Реклама

Четете още

Теди Александрова открила Денис Теофиков

Теди Александрова открила Денис Теофиков

Гаджето на Теофиков: Не спирам да търся Денис в небето

Гаджето на Теофиков: Не спирам да търся Денис в небето

Реклама
Реклама
Реклама