Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14832359 www.bgdnes.bg

Лео Бианки оздравя, пребори грип и болен корем

Няма COVID, а грип, проблемите му с корема са разрешени

"В момента съм болен от грип, няма друго", казва Лео Бианки относно появилата се информация, че в момента кара тежък COVID. "За всеки случай направих на цялото семейство тест и той бе отрицателен. Децата ми имат малко температура и реших превантивно да им направя тест. Просто да няма проблем за другите деца, с които общуват, но всичко е наред."

Лео изкара COVID два пъти и в момента е ваксиниран. "Леко го изкарах" - казва готвачът.

Бианки се е оправил и от проблемите с корема, които имаше. Миналата година италианецът публикува във фейсбук профила си снимка, с която сериозно разтревожи своите приятели и почитатели. На фотоса се виждаше как Лео лежи на болнично легло, съвсем омаломощен. Тогава водещият обяви, че е преминал през най-големия кошмар и живее истински втори живот.

Реклама

Повече за тежкото си преживяване готвачът сподели преди време, като обясни, че в продължение на два месеца е мислел, че страда от рак на стомаха. Всички симптоми, които е имал, са го навеждали на тази мисъл. За щастие, опасенията му са си останали само негови, а диагнозата се оказала съвсем различна от онази, която се страхувал, че ще чуе - гастрит.

Относно болежките в корема култовият водещ отговаря: "Имам гастрит и всичко е наред, слава богу. Спазвам специална диета и се надявам, че всичко ще бъде наред и в бъдеще".

Лео Бианки винаги яде здравословна храна и прави всичко възможно, което може да се направи, за да се чувства добре през деня. Италианецът също препоръчва и да се пие възможно повече вода, за да може организмът да се очисти от токсините.

На въпрос къде ще почива, водещият отговори, че през лятото ще пътува в Италия, до неговото родно място, Анкона. "За да могат децата ми да видят бабите и дядовците си. Важно е да се поддържа тази връзка между поколенията. Иначе нямаме планове за почивка на друго място, но мисля, че това ще е достатъчно за нас и за децата. Просто трябва да сме заедно" - коментира водещият.

Четете още

Лео Бианки вдига сватба през 2024 година

Лео Бианки вдига сватба през 2024 година

Оперираха Лео Бианки, още два месеца с патерици

Оперираха Лео Бианки, още два месеца с патерици

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама