Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14856596 www.bgdnes.bg

Сашка възпява Бог с песен

Дупнишката Мадона обещава да прогледне догодина 

Празнува 24 години брак с мъжа си, получава бански за подарък 

"Сашка Васева възпя Бог с песен, изпя я за първи път на годишнината ни и това моментално се превърна в любимото ми парче. Съвсем скоро, през август, ще я запишем."

Това разказа пред "България Днес" Христо Бакърджиев, половинка и най-силна опора на Дупнишката Мадона.

Реклама

Сашка преживя тежка интервенция заради тумор в мозъка, а възстановяването на певицата е сложно и продължително. Фолклегендата напълно ослепя и изгуби всякаква надежда отново да прогледне. Сашка започна да е по-добре след животоспасяващата операция в Германия, която продължава повече от 12 часа, а докторите отстраняват тумор от главата й, голям колкото яйце. Образуванието е притискало зрителния нерв на изпълнителката и това е причината Сашка да ослепее напълно.

"Сашка вече е много по-добре, но зрението и не се е възстановило напълно. Лечението е бавно и продължително, но се старая да и помагам, като я заобикалям с красиви неща. Преди дни отпразнувахме 24 години от брака си. През деня имахме много ангажименти в Германия, но вечерта излязохме на разходка и ресторант, като взехме дъщеря си със себе си. Подарих на Сашка огромен букет с цветя и бански костюм за предстоящата ни почивка", с умиление сподели Бакърджиев.

Грижовният съпруг разкри, че с жена му броят дните до август, когато за ден ще отскочат до морето.

"За съжаление, няма да можем да стоим повече, защото здравословното състояние на Сашка не позволява, а и имаме много ангажименти, но ни предстоят още много хубави поводи", разказа Бакърджиев и допълни: "Догодина, когато ще станат 25 години от брака ни, Сашка обеща да прогледне, а аз да направя грандиозно парти. Вярвам в щастливото ни бъдеще и че всичко ще се нареди", казва още съпругът на певицата. Желаем й да се оправи напълно!

Четете още

Добри новини! Сашка Васева се възстановява от операцията на мозъка, отива на море

Добри новини! Сашка Васева се възстановява от операцията на мозъка, отива на море

Сашка Васева си пусна снимка как изглежда след ОПЕРАЦИЯТА НА ТУМОР В МОЗЪКА

Сашка Васева си пусна снимка как изглежда след ОПЕРАЦИЯТА НА ТУМОР В МОЗЪКА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама