Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14992708 www.bgdnes.bg

Мис Плейбой не може да се разведе с румънски футболист

Маргарита Пейчинска и Флорентин Петре се съдят, разправят се за 50 000 евро

Българската Мис Плейбой 2002 Маргарита Пейчинска все още не може да се раздели с бившия румънски футболист Флорентин Петре. Двамата се разделиха със скандал през миналата година, като си отправиха тежки взаимни обвинения през местните медии. Маргарита и Петре бяха женени повече от 10 години и имат син Алекс. Според българката бившият футболист, който направи име в България с екипа на ЦСКА, е изневерявал през цялото време на съвместния им живот.

Двойката все още не може да се разбере и да се разведе без повече скандали. Преди няколко дни Марго отново нападна мъжа си, като този път в спора са замесени и пари. Българката разкрива, че двамата са подписали договор за конфиденциалност, но Петре не е споменал, че в него има клауза за 50 000 евро. Според бившия футболист Маргарита е нарушила споразумението и трябва да си плати. Отношенията между двамата най-вероятно ще се решат в съда, а бившата Мис Плейбой настоява за издръжка и попечителство над детето. 

"По никакъв начин не искам синът ми Алекс един ден да ме обвинява, че баща му си е тръгнал заради мен или че аз съм виновна за професионалните проблеми на Флорентин, както той твърди - казва Маргарита. - Помоли ме да подпиша договор за конфиденциалност, но не спомена, че е сложил клауза за 50 хиляди евро. Бих го попитала каква е ползата от този договор, щом не си направил нищо лошо и си чист като сълза. Твърди, че е прав, но тогава не би трябвало да се страхува от това, което мога да кажа. Бракът ни, както каза той в интервю, се разпадна 2-3 години преди това. Случилото се беше огромен шок както за мен, така и за детето ни. Досега една година Алекс живееше в семейство, в което родителите му се обичаха (поне аз така мислех), и никога не беше свидетел на караници или недоразумения. През годините имах много причини да напусна, но останах, защото поставях семейството си на първо място и обичах Флорентин повече, отколкото обичах себе си. Той твърдеше, че всяко пени, което изкарва, отива в сметката ми. Отново твърдения, които са наполовина верни. Той пропусна да спомене защо заплатата му отива там, а не в неговата сметка... Опитът му да се изкара жертва може да успее само сред хора, които не ни познаваха като двойка. И не на последно място: Да се хвалиш как нямаш търпение да се ожениш за трети път, когато дори не си се развел официално, ми звучи жалко" - казва хубавицата.

Четете още

Бившата звезда на "червените" Флорентин Петре: Не знам в кое ЦСКА съм играл!

Бившата звезда на "червените" Флорентин Петре: Не знам в кое ЦСКА съм играл!

Флорентин Петре: Мога да направя ЦСКА шампион!
Флорентин Петре: Мога да направя ЦСКА шампион!

Флорентин Петре: Мога да направя ЦСКА шампион!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама