Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15012645 www.bgdnes.bg

Златното момиче Мадлен Радуканова става майка

Олимпийската шампионка очаква момиче с джудиста Божидар Темелков

Олимпийската шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика от Токио 2020 Мадлен Радуканова очаква дете. Щастливата новина разкри самата грация.

23-годишната Мадлен и приятелят й Божидар Темелков, който е бивш национал по джудо, направиха парти за разкриване пола на бебето. На него стана ясно, че двамата очакват момиченце. Това показа розовият пушек, който излезе от специално подготвената ракетка.

Реклама

Бъдещите родители избраха да направят партито в хотел на язовир "Жребчево". Те събраха най-близките си хора. Сред тях бяха и останалите олимпийски шампионки от ансамбъла Симона Дянкова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова. Първите две бяха придружени от своите приятели Никола Яначков и Мартин Стефанов.

"Вече всички знаят! Ще е момичеее!Много ви обичам и ви пожелавам цялото щастие на света", написа Дянкова в инстаграм под снимка с бъдещите родители.

Мадлен е дъщеря на бившия футболист и треньор на ЦСКА Милен Радуканов. Бъдещият дядо е безкрайно щастлив, че ще се сдобие с първо внуче.

Олимпийската шампионка и джудистът Божидар са заедно от около две години. В началото Мадлен криеше кой е мъжът до нея. Разкриха връзката си миналата пролет. Двамата се показаха официално на сватбата на сестрата на Темелков - Бетина.

Преди това Радуканова имаше връзка и с Калоян Бинев. Една от най-известните спортни двойки в България се раздели през пролетта на 2020 година. Дъщерята на Милен Радуканов и синът на Слави Бинев бяха заедно около 2 години. Връзката им започна в края на 2017-а. Двамата се запознаха покрай сестрата на Калоян - Елена, която бе съотборничка с Мадлен в ансамбъла.

Божидар от своя страна имаше връзка с друга бивша гимнастичка - Михаела Маевска, до 2019 година. Бронзовата медалистка от Рио 2016 е помощник-треньор на Весела Димитрова. Двете изведоха Мадлен и съотборничките й до златния медал в Токио.

Четете още

Златните момичета се кефят на жирафи и слонове. Вижте къде!

Златните момичета се кефят на жирафи и слонове. Вижте къде!

Златното момиче Мадлен Радуканова:
Плаках шест часа след грешка

Златното момиче Мадлен Радуканова: Плаках шест часа след грешка

Златното момиче Мадлен Радуканова:
Отлагането на олимпиадата бе за добро

Златното момиче Мадлен Радуканова: Отлагането на олимпиадата бе за добро

Радуканова хвана гората

Радуканова хвана гората

Реклама
Реклама
Реклама