Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15031501 www.bgdnes.bg

За 15 долара зяпате СУЗАНИТА гола

Предизвикателната певица ще изкарва пари от еротични снимки във "Онлифенс"

"Ново приключение. Повече за виждане, повече за опознаване, повече от мен..." С това изригна предизвикателната певица Сузанита в мрежите, когато съобщи на най-заклетите си фенове, че вече има "Онлифенс" профил. С пикантно видео само по прашки певицата кани почитателите си да плащат, за да се радват на голотиите й. Абонаментът за снимките е 15 щатски долара на месец, като изпълнителката на "Без коментар" вече събра сериозно количество последователи.

Младата майка има дълъг репертоар от провокации и скандали, това обаче не може да спре Сузи да бъде себе си. В платформата за възрастни изкусителката предлага секси съдържание и по-специални изненади на лично съобщение. За половин година вярност пакетът за Сузи струва само 81 долара със специална отстъпка.

Реклама

Платформата "Онлифенс" набира страшна популярност, откакто татуираната мацка Стеф - Tattstoner сподели, че изкарва луди пари само да се снима. Сузанита дълго време не успяваше да се разголи достатъчно заради правилата на мрежи като инстаграм и фейсбук, но най-накрая отиде там, където правила няма.

"Специална покана само за феновете ми", допълни дъщерята на Орхан Мурад, а поста веднага събра хиляди лайкове. В самия "Онлифенс" Сузи може да пише и статуси, с които да подлуди феновете, тръпнещи в очакване за нов пост: "Понякога нося дрехи вместо бански", закачи се с феновете. И допълни: "Да носиш бански всеки ден се изтърква".

Разкрепостеността на Сузи поне ще й изкарва пари, а хейтърите не са поканени в голия свят на дивата.
Вчера Сузи качи и съвет към фенките си за мъжете: "Момичета, лошите момчета не са модерни вече. Те заслужават да бъдат сами. Уважавайте се повече и избирайте внимателно".

Четете още

МНОГО МОЩНО! Гаджето на Сузанита яхна джет

МНОГО МОЩНО! Гаджето на Сузанита яхна джет

Сузанита и Цецо Елвиса се СЪБРАХА!

Сузанита и Цецо Елвиса се СЪБРАХА!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама