Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15129089 www.bgdnes.bg

Стари ергенки напират за новия сезон

Пищната моделка Пам и татуираната Елена изявявали желание да участват в "Ергенът 3"

Мераци да влязат в новия сезон "Ергенът 3" имат бившите участници Пам Велидис и Елена, научи "България Днес". Двете бяха част от последния формат, но така й не спечелиха сърцето на пианиста Евгени.

Реклама

Пищната моделка напусна сама шоуто по лична причина. Докато траят снимките на формата, много добра приятелка на Пам умира и тя решава, че трябва да прекрати участието. Елена пък стигна финала заедно с Валерия, но Евгени я отряза и избра моделката.

В редица фен групи на най-романтичното риалити упорито се твърди, че Пам и Елена са "опитали" почвата около евентуалното си завръщане в предаването. Двете дами много са харесали новия ерген - милионерът Александър. И Пам, и Елена вече са питали продуцентите за идеята им, но още не били получили отговор, издават източници. Кастингът за новия сезон още върти. Той ще приключи някъде в края на месеца. А през октомври избраните заминават за Гърция, където този път ще се снима шоуто.

В същото време се появиха поредни слухове за раздялата на победителката от втория сезон Валерия и ергенът Евгени. Преди дни пианистът бе част от поредицата "Пощенска кутия за приказки". Евгени се качи на сцената в София, но до него, нито в публиката не бе забелязана Валерия. Това е поредният слух, който разделя кучелюбката и виртуоза. След края на шоуто двамата отказват да коментират личния си живот. Единствено пред "България Днес" преди близо месец моделката Валерия разкри, че засега няма да жени. Но дори не пожела да отговори на въпрос дали са заедно - нещо, което цяла България се пита.

Четете още

РАЗКОСТИХА ергенката Валерия заради чалга клип

РАЗКОСТИХА ергенката Валерия заради чалга клип

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) ХВАНАХА ГО В КРАЧКА! Ергенът се събра с бившата си

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) ХВАНАХА ГО В КРАЧКА! Ергенът се събра с бившата си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама