Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15168661 www.bgdnes.bg

6 агнета коли Пищова за ЧРД

Пръска 15 бона на Слънчака 

Черпи ВИП гости с омари, скариди и птиче мляко 

15 бона хвърля Митьо Пищова за днешния си рожден ден!

Любимецът на народа чуква 68 години и посреща 140 гости в тузарско заведение в Слънчев бряг, където отмаря цяло лято. Специално за ВИП гостите бохемът от Арбанаси е заредил шест печени агнета, 7 вида риби, 10 омара, миди, скариди и дори птиче мляко.

"Заредил съм два кашона отлежало уиски и още един със скъпа водка. Най-богатите хора в България ще посрещна, които са ме гледали и много пъти са ме спасявали с лекарства, престой по болници, лечения, конкурси за красота и какво ли още не. Не знам дали ще бъда жив за другия ми рожден ден, затова ще натискаме здраво", сподели пред "България Днес" вездесъщият Пищов.

Реклама

Димитър Маринов не очаква подаръци от гостите, които дали "седем пъти повече" за него от 15-те бона, които Митьо пръска за голямото парти навръх 15 август, когато честваме големия християнски празник Успение Богородично.

"Дал съм и 2 бона за фойерверки. Ще дойдат 2-3 манекенки, които ме обичат, и още 2-3, с които се забавляваме в джакузито", обясни още пред вестника Пищова.

В противовес на очакванията купонът няма да бъде съпътстван от плеяда музиканти и изпълнители, които да пеят и свирят на уше на Пищова, както при предишни негови рождени дни.

"Ще бъде тихичко, без оркестри. Заведението се намира в блок на руснаци и след 22 ч. не трябва да има шум. Да се чуем и видим с гостите, да се наприказваме и насладим на трапезите", разясни ситуацията Маринов, на когото след 68-ия рожден ден не му трябва нищо друго освен "разврат и голи хора".

Желаем му да е жив и здрав!

Четете още

(Видео) Митьо Пищова кани гаджета на Слънчака, плаща им по 500 лева

(Видео) Митьо Пищова кани гаджета на Слънчака, плаща им по 500 лева

Обявеният за умрял Митьо Пищова:  Скъпи манекенки, жив съм!

Обявеният за умрял Митьо Пищова: Скъпи манекенки, жив съм!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама