Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15460773 www.bgdnes.bg

Бившата на Денис Теофиков: Аз съм змия

"Не съдете нищо единствено по външността му. Колкото по-красива е змията, толкова по-смъртоносно е ухапването", признава си джукестата гримьорка Алекса Ангелова, която е бивша на покойния Денис Теофиков.

Младият музикант сложи край на живота си преди близо 2 г., след като скочи от прозорец от апартамент в затворен комплекс в София.

Реклама

 Сексапилната гримьорка вече е забравила покойния си приятел Денис. Тунинговата мацка има ново гадже и не крие, че е лудо влюбена в него.

Едрогърдата брюнетка оповести официално връзката си с млад красавец и предизвика вълна от коментари, повечето от които в нейна защита. Въпреки че показа романтична снимка, Алекса крие самоличността на любовното си завоевание.

"Доста от вас отново ще ме посочат с пръст, но казвам и показвам, че сърцето в мен отново е отворено и отново обича! Обича силно, лудо и чисто! Въпреки всичко и въпреки всички аз успях да запазя себе си и сърцето си, успях да намеря сродна душа , която да обикна! Това е човекът, който ми даде отново сила, надежда и ме върна отново към живота! Обичам те", изповяда пред своите последователи в социалните мрежи гримьорката.

Четете още

Знойната Алекса прежали загиналия Денис Теофиков

Знойната Алекса прежали загиналия Денис Теофиков

Чалгата страда за Денис Теофиков

Чалгата страда за Денис Теофиков

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама