Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15321936 www.bgdnes.bg

Знойната Алекса прежали загиналия Денис Теофиков

  • Гримьорката лудо влюбена в новия 
  • Това е човекът, който ме върна отново към живота, изповядва едрогърдата мадама 

По-малко от две години бяха нужни, за да може знойната Алекса да прежали Денис Теофиков! Сексапилната гримьорка има ново гадже и не крие, че е лудо влюбена в него.

Реклама

Чалга звездата полетя от терасата на 7-ия етаж на апартамента на любимата си Алекса в София. Фаталният инцидент се случи в края на октомври 2021-ва. Оше преди да дойдат спешните медици, 21-годишният изпълнител издъхна, а официалната версия остава и до днес самоубийство.

Едрогърдата брюнетка оповести официално връзката си с млад красавец и предизвика вълна от коментари, повечето от които в нейна защита. Въпреки че показа романтична снимка, Алекса крие самоличността на любовното си завоевание.

"Доста от вас отново ще ме посочат с пръст, но казвам и показвам, че сърцето в мен отново е отворено и отново обича! Обича силно, лудо и чисто! Въпреки всичко и въпреки всички аз успях да запазя себе си и сърцето си, успях да намеря сродна душа , която да обикна! Това е човекът, който ми даде отново сила, надежда и ме върна отново към живота! Обичам те", изповяда пред своите последователи в социалните мрежи гримьорката.

Новината за връзката на Алекса със същия младеж "България Днес" разкри още в средата на юли. За това сигнализираха пред медията ни свидетели на тяхната любов в дискотека в Созопол. Там екзотичната брюнетка цяла нощ се целува с наследника на Теофиков. Двамата изглеждали лудо влюбени и постоянно танцували заедно на фона на силната музика.

"Новият приятел на Алекса я придружаваше навсякъде, дори ходиха до тоалетната заедно. Изглежда нещата между тях са сериозни, защото усмивката не слизаше от лицето й", споделиха пред вестника очевидци. По думите им купонът бил на макс, тъй като влюбените постоянно дишали балони с райски газ, въпреки че в края на юли 2022 г. парламентът забрани продажбата на диазотен оксид на непълнолетни и употребата му в закрити обществени места. А дискотеките са точно закрити пространства и продажбата там е абсолютно незаконна.

"Забраната изобщо не спираше Алекса, за да употребява райски газ. Новото й гадже постоянно плащаше за балоните и я глезеше с всичко, което пожелае", разказват читателите на "България Днес".

Почитателите на гримьорката продължават да свързват името й с това на починалата звезда Теофиков, тъй като периодично Алекса се жалва в социалните мрежи колко й липсва Денис.

Четете още

Бившата на Теофиков диша райски газ с ново гадже

Бившата на Теофиков диша райски газ с ново гадже

Мистерията със смъртта на Денис Теофиков се заплита

Мистерията със смъртта на Денис Теофиков се заплита

Реклама
Реклама
Реклама