Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15478476 www.bgdnes.bg

Лейди Би след фурора в "Гласът на България": Преродих се на сцената и с нова любов (Видео)

Записах се за кастинг, докато ми правиха вливки в болницата, имам приятел волейболист 

"Истински се преоткрих и преродих на сцената на "Гласът на България". Открих и любовта! Чувствам се много щастлива и надъхана, а в такива мигове и Вселената помага."

Реклама

Това сподели пред "България Днес" Лейди Би, която се завърна гръмовно в пилотния епизод на новия юбилеен, десети сезон на музикалното риалити. "Гласът на България" традиционно разби шоуто на Димитър Рачков по рейтинг в неделната вечер, а изпълнението на Бойка Щерева, каквото е истинското име на певицата, обърна мигновено и четирите стола на Дара, Миро, Иван Лечев и Мария Илиева.

"Много ти благодаря, че ни позволи да сме на първия ред на твой концерт днес и ти благодарим за тази разкошна вокална демонстрация, тази огромна аренби вълна, с която ни блъсна", коментира Мария Илиева изпълнението на Бойка, която предпочете да се присъедини в отбора на Миро.

"В това риалити има страхотни таланти, кой от кой по-добър. Гледам го с удоволствие, а мои ученици, на които съм вокален педагог, ми писаха да се явя на кастинг, вярвайки в моя успех. Един ден бях в болница, имах здравословни проблеми. Докато ми правиха вливки, си пишех по телефона с колеги по музикални въпроси. Окуражиха ме да отида и да дам един рестарт в живота си. Смятах, че шоуто е за млади и изгряващи изпълнители. Мислех, че няма да ме одобрят и дори ще ме дисквалифицират", разказва Бойка.

И така, докато текат вливките и лекари се грижат за здравето на Щерева, рап фурията се записва на кастинг и е одобрена за участие. Съмненията й бързо се изпаряват, а пред Щерева се отваря възможност действително за рестарт, след като в последно време се губи от голямата сцена и общественото полезрение.

"Така се преоткрих и преродих! Успях да преглътна егото си, да защитя честта си и името си! Благодарна съм на менторите, които казаха от сърце много топли думи за мен. Чудесно е да чуеш добри слова от успели хора. Благодарна съм и на бенда, че ме подкрепиха", казва още Лейди Би, която се появява на кастинга не с артистичния си псевдоним, а с истинското си име.

Реклама

"Оценявам истински живота. Аз съм обикновен човек като всички останали, но на сцената се преобразявам", допълва Бойка.

На кастингите певицата не е сама. Придружавана е от новата си любов. Дели ги една глава височина, тъй като той е известен волейболист и разликата, съвсем очаквано, е доста голяма. Гаджето на Лейди Би е Стойко Ненчев, с когото Бойка крие романтичната си връзка цяла година, преди любовта им да стане достояние на по-широк кръг от хора.

Двуметровият спортист изкарва шест сезона като централен блокировач на шампиона и носител на Купата и Суперкупата на България по волейбол за мъже "Хебър" - Пазарджик. През миналата година Ненчев напусна тима и се присъедини към отбора на ЦСКА.

"Повече от 3 години сме заедно. Не само открих любовта, но това е най-лудата, най-емоционалната и най-разтърсващата ми любов. Стойко ме подкрепи за участието ми в "Гласът на България" и беше заедно с мен на прослушванията, беше в публиката", споделя Бойка Щерева.

Докато отсъстваше от голямата сцена, освен романтични емоции Лейди Би завършва "Педагогика" и става вокален учител на талантливи деца и бъдещи звезди. Цяло лято участва в различни нощни клубове на родното Черноморие. В същото време синът й Крис пораства и вече е на 10 години.

Премиерният епизод на музикалното шоу, излъчен в праймтайма на 10 септември от 20 ч. по Би Ти Ви, приковава 37,5% от телевизионните зрители пред екрана спрямо едва 23,8% за Нова телевизия. Началният епизод на "Гласът на България" е и с най-висок среден брой зрители спрямо средния брой зрители на първите епизоди на основните тв формати, стартирали до момента през новия есенен сезон, сочат данни на ГАРБ.

Четете още

Скандалната певица Лейди Би разби "Гласът на България"

Скандалната певица Лейди Би разби "Гласът на България"

Лейди Би с ваксина преди "Маскираният певец"
Лейди Би с ваксина преди "Маскираният певец"

Лейди Би с ваксина преди "Маскираният певец"

Реклама
Реклама
Реклама