Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15482881 www.bgdnes.bg

Любов пламна във "Фермата" между Петър и Моника

Любов пламна във въздуха между Петър и Моника в риалитито "Фермата".

"Това, което аз правя, не е цирк в момента", започна с ухажването Петър.

"Натискаш ми бутони, които не искам сега да се случват. Обърквам се от множеството мисли и постоянно пресмятане редно ли е или не, да избягам ли, или да остана, просто ме е страх", обясни Моника, която опитва да осмисли какво се случва с нея.

"Дълго време се борих с това чувство у себе си, защото ние правим емоционални усещания, които търсим. Сега искам да бъда полезна на мен, защото не съм на 20 години искам да имам семейство, съпруг и деца и би било добре да се ориентирам и да направя осъзнат избор, а не осъзната глупост, защото това са две различни неща", каза още Моника, която си призна, че започва да се влюбва.

Реклама

"Първата ми мисъл е, че искам Петър да ме води към рая", допълни още Моника.

Началото на чувствата им започна съвсем наивно. Двамата лежаха на шезлонги и си говориха.

"Имаш много хубави качества", каза му Моника, докато се припичаха около басейна.

"Обичам да слушам хората, но не искам да разказвам разни лични неща за мен. Не искам да допускам грешка. Досега грешките ми ги знаеха само аз, мама и Ралица", сподели Моника на Петър. Той все пак я окуражи да споделя, като й каза, че "може би пък не допуска грешка". Как ще се развие любовната им история обаче предстои да разберем.

Междувременно драмите в двата отбора не свършиха.

"Аз съм работарка и това се вижда от всички, не мога да приема да ме критикуват, че мързелувам. Знам, че съм по-простовата и се доверявам, и си казвам каквото мисля, но съм такава". Това сподели пред съотборничките си Иванка от Канатица, която се разплака, след като чу реплика от Нанси Карабойчева, че най-малко работи от всички.

В Елбетица също се случиха пререкания. Актьорът Станислав Дойнов вчера пожела да напусне играта, тъй като според него всички слушат само и единствено Петър и той е узурпирал всякакво внимание на всички.

Продукцията даде на Стамбата 24 часа да обмисли решението си и да вземе финално такова. Междувременно Петър коментира проявата на колегата като "излишен панаир".

"Аз това момче го харесах от самото начало и сега го харесвам. Не знам защо го направи всичко това, беше излишно, а можехме настрани да си го изговорим, а не така пред всички", каза Петър и допълни през смях: "Елбетица, дядо Петър е при вас. За първи път в живота си празнувам рожден ден като първо пускам пералня", каза той като смеси тема с тема. Петър стана най-възрастният фермер в отбора.

След отпразнуването на рождения му ден, започна фермерския пазар.

Реклама

Венци и баба Дешка бяха хората, който оцениха продуктите и на двата отбора, като накрая раздадоха и пендари за тях.

Отбор Канатица предложи телешки бузи, телешки език, телешки тестиси, чесън, кисело мляко, сирене, питка "Немотия", люти чушки, извара. Групата измайстори от дърво и вази за цветя.

Елбетица също представи телешки специалитети - също телешки тестиси, кисело мляко, шкембе чорба. Вълна от диви козички, както и капан за лисици пък направиха със сръчните си ръце в Елбатица.

Крайният брой на раздадените пендари от оценяващите беше - 22 за Елбетица и 12 за Канатица.

Етнографът Христо Мутафчиев от Етъра, Габрово също оцени продуктите на участниците и изпълненията им по тъкачество, а стригането на овцете беше най-трудно и за двата отбора.

Ивана донесе два пендара за отбора си след като успя да остриже животното сама.

В края на фермерския пазар Венци раздаде и поредните 12 предизвикателства пред отборите, а те бяха - да направят телешко с бърбън, сирене, баница с ориз и много други неща.

Междувременно Петър се извини на Станислав и каза пред всички, че би се радвал, ако Дойнов остане в играта, а репликата му създаде спор дали Петър е лидер или сам се има за такъв.

В отбора на Елбетица на много хора не им харесва всеналагащия се начин на контрол, който налага Петър над останалите, но не всички са съгласни с това мнение на Станислав Дойнов, който пръв скочи на Петър.

Иначе новото умение, на което водещите Иван и Андрей пожелаха да научат участниците във "Фермата" бе да си правят бижута от метал. За целта бе поканен коюмджията Тодор Кушлев.

Веднага след това Андрей Арнаудов попита Станислав Дойнов дали ще остане в предаването, а той му отговори, че проблемът в общуването му с Петър вече е изяснен и остава във "Фермата".

Четете още

Фолк певицата Неделина проплака: Крава ми счупи нокътя във Фермата

Фолк певицата Неделина проплака: Крава ми счупи нокътя във Фермата

Изгониха попфолк дивата Неделина от "Фермата"

Изгониха попфолк дивата Неделина от "Фермата"

Реклама