Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15519815 www.bgdnes.bg

Любов пламва в "Игри на волята"

"Гладиаторът" Цецо е хлътнал до уши в една от "Амазонките"

Любов е пламнала в "Игри на волята", разбра "България Днес". Още в първите дни на шоуто, което се снима през лятото, Цветелин е луднал по една от дамите от племето на "Амазонките".

За това издаде и един от лидерите на "Гладиаторите" Пеньо Гатевски, или просто Гатьо. В епизод, излъчен преди няколко дни, личният охранител призна, че човек от племето му е хлътнал по една от дамите.

Реклама

"Цецо е метнал око на една от "Амазонките". Няма да издавам обаче повече", каза с намигване към камерата Гатьо.

По информация на "България Днес" избраницата на "гладиатора" е красивата и млада Цвети. Тя е на 22 години. Цвети е световен шампион за 2021 година по калистеника. Мацката е самоука и е единствената жена в света, която може да изпълнява силови елементи за мъже. 

Двамата се харесали още на кастингите на формата. И Цецо, и Цвети, имат тежка съдба - губят родител. Майката на Станева почива, когато е едва на 6 г. 25-годишният предприемач Цветелин пък е загубил баща си - нещо, което преобръща живота му.

"Игри на волята" се слави като предаването, в което редица срещат голямата любов. Въпреки че шоуто не е тип "Ергенът", не са двама или трима, които намират сродната си душа край арената. Миналата година най-добрата ни фигуристка Александра Фейгин откри любовта точно в предаването.

Докато течаха снимките, спортистката се залюби с плувеца Георги. Двамата още са заедно, а връзката им постоянно се задълбочава.

Четете още

Секси блондинката Дени от "Игри на волята" избяга от България

Секси блондинката Дени от "Игри на волята" избяга от България

Ситнилска спечели капитанската битка в "Игрите"

Ситнилска спечели капитанската битка в "Игрите"

Реклама
Реклама
Реклама