Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15537714 www.bgdnes.bg

Андреа повехна на моминското парти на Златка

  • Смях, стриптийзьори и горчиви откровения
  • Андреа не се отърва от бившата си любов

Певицата Андреа прекара под сянката на Кубрат Пулев моминското парти на приятелката си Златка Райкова и това определено й скапа настроението. Доказателство за това бе изцепката й в онлайн пространството, че ще блокира бившия си годеник. "Ти си най-злобният човек, който е съществувал някога", написа фурията в събота вечер по време на моминското парти на Русата Златка. За да успокои болката от ударите на боксьора сърцеразбивач, чалга звездата отпива чаша след чаша от скъпото шампанско на купона.

Реклама

Златка Райкова се опита всячески да повдигне настроението на своите приятелки шаферки с богата програма.

Първо, момичетата се събраха в дома на плеймейтката, за да си чукнат първата наздравица. Темата на партито, разбира се, е в крак с тенденциите на годината - Барби. Чашите за шампанско бяха украсени с шикозен розов пух, а всички поканени бяха завити със сатенени пеньоари, също в розово.

След загрявката момичетата излязоха навън, готови за нощна София. След дефилиране през алеите на луксозния жилищен комплекс, в който Златка живее, красавиците ги очакваше лимузина и празнични фойерверки. Преди да се качат на скъпата кола, Златка не пропусна фотосесия, на която знае, че ще изглежда безупречно. "Е, много си секси", коментира Андреа, докато сексбомбата вкарва бедро в кожения салон на возилото.

Дамите си наливат поредната чаша пенливо вино в лъскавия автомобил, но не очакваха една изкушителна измама. Изневиделица се качи само по прашки гримьорът Цецо Андреев. Дамите изпищяха. След провокативен танц от стриптийзьора компанията на Златка разхлади страстите с глътка въздух навън. Това беше повод за обща снимка на столичен площад, където да отбележат скъпия момент, но и блестящите си рокли. Тоалетите също бяха координирани да бъдат в един и същ сребрист тон. След ефирно светлинно шоу на танцьорка, облечена като фея, красавиците се запътиха към кулминацията на купона - чалготеката.

В нощния клуб с нетърпение чакаше гостенките не коя да е, а Галена. Докато тя пее хит след хит, момичетата на сепарето удрят шот след шот. На снимките се забелязва, че Андреа не е сред тях. Вероятно Кубрат тотално е развалил кефа й и въобще не е била в настроение за парти.

Четете още

Бомба! Андреа блокира Кубрат Пулев на пиянско парти, бил най-подлият човек

Бомба! Андреа блокира Кубрат Пулев на пиянско парти, бил най-подлият човек

Андреа извади бомбите! (Снимки +18)

Андреа извади бомбите! (Снимки +18)

Реклама
Реклама
Реклама