Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15560092 www.bgdnes.bg

Румен Радев иска от мъжа на Сашка Васева да се грижи за нея

Изяждам на ден по 10 портокала, каза певицата

"Зад кулисите на "Пирин фолк" поискахме от охраната от НСО да се снимаме с президента Румен Радев. Той се съгласи радушно. И какво каза президентът? Едни вълшебни думи, които прозвучаха толкова човеколюбиво... "Обещаваш ли да се грижиш за Сашка?". И съпругът ми се спотайваше и не знаеше какво да отговори. Той, разбира се, се грижи единствено за мен, но имаше една минута мълчание", каза в интервю Сашка Васева.

Певицата, която зарадва феновете си на популярния фест в Сандански с отличната си форма и визия след сериозните си здравословни проблеми, добави, че Румен Радев е повторил същия въпрос към мъжа й Христо Бакърджиев. И той отговорил: "Да, обещавам!".

Реклама

"Това беше толкова невероятно! Като че ли от небето идваше някаква помощ към мен, защото наистина всичко е върху плещите на съпруга ми. Наистина му е трудно с мен. Мисля, че това му даде криле оттук нататък да се грижи още по-самоотвержено за мен. Защото президентът му даде мисия - да се грижи за Сашка", не може да скрие вълнението си изпълнителката на "Камъните падат".

Дупнишката Мадона сподели още, че съпругът й, който е бизнесмен, заради нейното състояние се научил да готви. "Отдава му се. Особено супа от лещичка с кимион. Върви му. Иде му отръки", похвали кулинарните умения на половинката си Васева.

За да подобри здравето си, самата тя е наблягала на кимиона. Певицата посочи целебните му свойства - да понижава кръвното и нивата на кръвната захар "при доказан диабет". Но иначе, доверява Сашка, не е спазвала никога специална диета, дори и по време на боледуването си и лечението в Германия.

"Много обичам портокали. Изяждам понякога по 10 на ден", описа пристрастието си към цитрусовите плодове Сашка. Дали то е оказало положителен ефект за възстановяването й, певицата остави без коментар.

Фолкветеранката обаче призна, че ястието, без което не може, е попара. "По стара бабина рецепта това е всекидневната ми закуска", сподели Васева. "За съжаление не мога да готвя и не обичам", уточни певицата.

Преди да се разболее, певицата си падала най-много по индийската кухня. Но заради честите си пътувания до Германия, където лекарите я вдигнаха на крака, й се налагало да минава през Сърбия. "Затова сега обичам сръбската кухня", каза Сашка.

Колегите на Сашка Васева са щастливи, че тя успя да пребори болестта. Отново стилна, певицата пожъна овациите на публиката на "Пирин фолк" и наградата за дуетно изпълнение. Васева вярва, че най-лошото е останало зад гърба й. Дори и това, че продължава да недовижда, не я плаши, тъй като е убедена, че зрението й ще се възстанови напълно. Пожелаваме й го от сърце!

Четете още

Легендата Сашка Васева: Попаднах в клопката на чалгата

Легендата Сашка Васева: Попаднах в клопката на чалгата

Румен Радев гушка Сашка Васева

Румен Радев гушка Сашка Васева

Реклама
Реклама
Реклама